Περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές στον «COSMOTE Αγώνα Παιδιών 700 μ.»

Με το μήνυμα να γίνει ο αθλητισμός τρόπος ζωής από τις μικρές ηλικίες, περισσότερα από 500 παιδιά συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στον «COSMOTE Αγώνα παιδιών 700 μ.», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της COSMOTE στο πλαίσιο του 26ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 9-12 ετών από το Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού», το κοινωφελές ίδρυμα «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και παιδιά από αθλητικούς συλλόγους, σχολεία καθώς και παιδιά εργαζομένων της COSMOTE.

Την επίσημη εκκίνηση έδωσε ο Πύρρος Δήμας, Πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον ξεχωριστό αυτό αγώνα και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Επιπλέον, και φέτος η COSMOTE κάλεσε τους εργαζομένους της να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και στους παράλληλους Λαϊκούς Αγώνες Δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, που μετρά ήδη τρία χρόνια, η εταιρεία προσέφερε 5 ευρώ σε κοινωφελή σωματεία για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε κάθε ένας από τους συμμετέχοντες-εργαζόμενούς της.


Σχολιάστε εδώ