Οι ξενισμοί συνεχίζονται

Κύριε Διευθυντά,

Είδα ευχαρίστως στο προηγούμενο «ΠΑΡΟΝ» να επανέρχεσθε στο θέμα των ξενισμών που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα. Σας πληροφορώ ότι υπήρξα πρόεδρος του Γλωσσικού Ομίλου Βόλου επί 11 χρόνια και για το θέμα αυτό κάναμε συνεχή αγώνα, προκειμένου να εφαρμοστεί ο ισχύων νόμος και να εκλείψει μια για πάντα αυτή η ντροπή των ξενισμών από την πατρίδα μας.

«Εβοήσαμε εν τη ερήμω». Κάποτε μας απάντησε ο υφυπουργός κ. Νάκος και μας είπε ότι υπάρχει η σχετική νομοθεσία που πρέπει να εφαρμόσουν οι ΟΤΑ. Αν αυτό δεν γίνεται, τότε υπάρχουν και οι δικηγόροι! Ωραία συμβουλή μάς έδωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος υφυπουργός. Το μπαλάκι αμέσως στους πολίτες, για να μην ενοχληθούν αυτοί!

Τώρα, φροντίσαμε πολλοί και εξεδόθη η νέα συναποστελλόμενη εγκύκλιος για το θέμα αυτό, αλλά οι δήμαρχοι και τα επιμελητήρια κάνουν πάλι το κορόιδο. Τι μπορούμε να κάνουμε επιπλέον γι’ αυτό το κατάντημα;

Επίσης, πολύ σωστά επισημάνατε το απρεπές των δηλώσεων του όντως Γιωργάκη κατά την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Το επρόσεξα κι εγώ αυτό το νέο φάλτσο και λυπήθηκα για το κατάντημα.

Κ. Βραχνιάς


Σχολιάστε εδώ