ΕΣΥ-κυβέρνηση μʼ ακούς;

Καταγγέλλω με μεγάλη αγανάκτηση και εγώ, ένας απλός πολίτης, τη σημερινή μας κυβέρνηση ακυβερνησίας, που για πρώτη φορά, απ’ όσο θυμάμαι στη ζωή, έχει φτάσει τη χώρα μας σε τέτοιο σημείο κατάντιας και τέλματος.

Σαν ένα απλό παράδειγμα, πρόσφατο (18/11/08), αναφέρω το υπέρογκο χρηματικό ποσόν που κλήθηκα να πληρώσω για τον πατέρα μου, και συγκεκριμένα από κλινική της Καλλιθέας όπου νοσηλεύθηκε μόνο για 2 ημέρες, για εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή. Κι αυτό, γιατί λόγω μικρής απόστασης της εν λόγω κλινικής από την οικία μας (να μην ταλαιπωρηθεί) και λόγω του ότι στα νοσοκομεία μας δεν επαρκούν το ιατρικό προσωπικό και τα κρεβάτια, προτίμησε αυτό το νοσηλευτικό, υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας, ίδρυμα.

Κάνω έκκληση να αναθεωρήσει αμέσως η κυβέρνηση αυτό το τρομερό μέτρο κατά της υγείας μας, δηλαδή να πληρώνει αμέσως όλο το ποσόν ο ασφαλισμένος σε κλινικές και φάρμακα και ύστερα από μήνες στη συνέχεια να εισπράττει μέρος αυτών και αυτός που δεν έχει χρήματα ας πεθάνει!

Οι βουλευτές όμως έχουν άλλη αντιμετώπιση.

Ντροπή μας και αίσχος. Κατά τα άλλα, μόνο προεκλογικά μιλούν για το κράτος πρόνοιας. Και ο εργάτης, ο αγράμματος ή ο ευκολόπιστος Έλληνας, τους πίστεψε!

Η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που σήμερα δεν έχει καθόλου υγιές σύστημα υγείας. Κι αυτό που είχε, που βρήκε, το πέθανε…

Ζήτω μας!

Γ. Δ. Παναγιωτακόπουλος
Καλλιθέα
Αξιωματικός Πυροσβεστικής
(τέως συνδικαλιστής)


Σχολιάστε εδώ