Το φθινοπωρινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν φθινοπωρινό πρόγραμμα τετραήμερων εκδρομών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε επιλεγμένους χερσαίους προορισμούς, το χρονικό διάστημα από 20/11 έως 14/12/2008 για δικαιούχους παροχών Νομού Αττικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 2.160 άτομα, περιλαμβάνει περισσότερες διαδρομές σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό και η δαπάνη του ανέρχεται σε 216.529 ευρώ.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων ο πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Δημήτριος Τζίφας καλεί τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου και μέχρις ότου εξαντληθούν τα εισιτήρια, τις ώρες 8.00-14.00, να περάσουν από τα γραφεία διανομής του Οργανισμού:

= Αθήνας: Αγίου Μάρκου 11,

= Πατησίων 125 = Πειραιά: Ομ. Σκυλίτση 19 = Περιστερίου: Θίσβης 7 = Ν. Ιωνίας: 28ης Οκτωβρίου 42 και Αγίου Κωνσταντίνου = Αργυρούπολης: Αργυρουπόλεως 94-96.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζομένου με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2007, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης). Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μεταφορά, διανυκτέρευση και πρωινό. Η αναχώρηση θα γίνεται Πέμπτη και η επιστροφή Κυριακή.


Σχολιάστε εδώ