Το δίκτυο του ΟΠΑΠ και η εταιρεία που… δεν ανοίγει γραφεία

Το δίκτυο παρακολούθησης που έχει στήσει ο ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, στη Super League, αλλά και στη Β’ και τη Γ’ εθνική, φαίνεται να αποδίδει αφού εντοπίζονται οι… περίεργοι αγώνες με τα υψηλά πονταρίσματα και στις περισσότερες των περιπτώσεων «κλειδώνονται». Το ίδιο δίκτυο υπάρχει και για τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, στα οποία επίσης παρατηρούνται… περίεργα πονταρίσματα.

Το δίκτυο φαίνεται να αποδίδει πάρα πολύ καλά και έτσι οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ σκέφτηκαν να το επεκτείνουν και για άλλες δραστηριότητες, πιο σωστά για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τον Οργανισμό και τα παιχνίδια του. Σκέφτηκαν, λοιπόν, να ξεκινήσουν την παρακολούθηση των ξένων εταιρειών στοιχηματισμού και τις διαφημίσεις τους, ειδικά σε χορηγούμενους του ΟΠΑΠ, αλλά και το αν θα επιχειρήσουν κάποιες από αυτές να ανοίξουν γραφεία στην Ελλάδα.

Στον μεν τομέα της παρακολούθησης σε εταιρείες που χορηγεί ο ΟΠΑΠ το δίκτυο επίσης απέδωσε, διότι εντοπίστηκαν κάποιες ομάδες από τη Super League που μέσω καζίνο διαφήμιζαν ξένες εταιρείες στοιχηματισμού και αυτό σταμάτησε, διότι αλλιώς θα σταματούσε η χορηγία.

Το δίκτυο λειτούργησε επίσης και στον τομέα της παρακολούθησης των ξένων εταιρειών που θα επιχειρούσαν να ανοίξουν γραφεία στην Ελλάδα και μετά από συντονισμένες ενέργειες ο ΟΠΑΠ κατάφερε με τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας να κλείσουν τα γραφεία χωρίς να δώσει και πάτημα για προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως έτοιμη ν’ ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα είναι μία ακόμη εταιρεία στοιχηματισμού. Μετά την εξέλιξη, όμως, που υπήρξε με την άλλη εταιρεία της οποίας τα γραφεία στο Κολωνάκι έκλεισαν μετά την έφοδο της αστυνομίας, το σκέφτονται σοβαρά και ίσως το αναβάλουν μέχρι νεωτέρας…

Οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ πάντως, αναφέρουν πως το μονοπώλιο που υπάρχει έως το 2020 θα διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο και δεν θα επιτραπεί έως τότε σε κανέναν και με κανένα τρόπο να ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ