«Μπλόκο» στον Θέμο από τον ανακριτή

ΟΠΩΣ είναι γνωστό ο Θέμος Αναστασιάδης -συνεκδότης και συνεταίρος του Μπόμπολα στο «Πρώτο Θέμα», που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων στην υπόθεση Ζαχόπουλου σε βαθμό κακουργήματος, μετά την απολογία του τον περασμένο Αύγουστο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την καταβολή εγγύησης 300.000 ευρώ και την υποχρέωση να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε ότι ο Θέμος ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία, ο Ειδικός Ανακριτής όμως αρνήθηκε να αποδεχθεί το αίτημά του, παρά τις έμμεσες και αφανείς πιέσεις που ασκούνται, επικαλούμενος -σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές- το γεγονός ότι την τελευταία φορά που ταξίδεψε στο εξωτερικό είχε συλληφθεί στα γαλλοελβετικά σύνορα με δίγραμμες επιταγές.

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την απόρριψη του αιτήματος του από τον Ειδικό Ανακριτή, ο Θέμος προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο θα αποφασίσει τελικά για την άρση ή μη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, η δικογραφία θα επιστραφεί στον κ. Οικονόμου που θα την κλείσει και θα τη στείλει να πάρει δικάσιμο, οπότε και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που ο δημοσιογράφος θα κάτσει στο σκαμνί για να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΟΣ, έγινε γνωστό ότι καθυστερημένα -για λόγους προφανώς τακτικής- ο Θέμος υπέβαλε μήνυση κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για όσα είχε καταθέσει ο τότε συνεκδότης του στον Ειδικό Ανακριτή, μετά τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει για τη συμμετοχή του στο θέμα του dvd και σε όσα είχαν γίνει εκείνες τις ημέρες μετά την απόπειρα Ζαχόπουλου.


Σχολιάστε εδώ