Κοίτα ποιος μιλάει!

Ε, όχι και να μας ξεφωνίζουν οι Άγγλοι για… αδελφές! Δηλαδή όχι οι Άγγλοι, αλλά ο συγκεκριμένος Άγγλος που -κρίνοντας από την ποιότητα του χιούμορ του- θα τον προσδιορίζαμε ως τον «Άγγλο ασθενή» (την υγειά του να ‘χει ο άνθρωπος).

Ατυχέστατα, βέβαια, τα παραδείγματα που επέλεξε και χρησιμοποίησε.

Χάθηκε ο γνωστός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου; Χάθηκαν οι ήρωες τόσων σίριαλ, που έχουν την… πρωτοκαθεδρία σε όλα σχεδόν τα κανάλια;

Μήπως (μεταξύ μας) «τα θέλει ο… κ-λος μας;».

Όχι! Όχι και πάλι όχι!

Υπάρχουν ασφαλώς και οι εξαιρέσεις, όπως σε κάθε κοινωνία. Μικρές μειοψηφίες και… μαγκιά τους (που λέει ο λόγος δηλαδή).

Δεν μπορεί όμως ο άγγλος ασθενής να λειτουργεί τόσο… ευκόλως! Δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί, τουλάχιστον, την τρέχουσα ελληνική πολιτική επικαιρότητα; Τις… έδρες, έστω, της Νου Δου που βαίνουν μειούμενες;

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε αρρενωποί εμείς οι Έλληνες.

Δεν ανεχόμαστε αμφισβήτηση του ανδρισμού μας. Και ας προσέχει ο άγγλος ασθενής μην πάρει ανάποδες στροφές κάποιος… τσολιάς!

Γιατί θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Φρόνιμο θα ήταν να κρατάει και μια… πισινή!

Ο Άγγλος, όχι ο Έλληνας.

Ας ρωτήσει, άλλωστε, τους ομοεθνείς του που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές. Ας ζητήσει να του σιγοψιθυρίσουν το αγαπημένο τους, «Ο ήλιος καίει… για μας τους γκέι!».

ΥΓ.: Μήπως, όμως, ο άγγλος ασθενής είχε επηρεαστεί από τα προσφάτως διεξαχθέντα Καλλιστεία… Κ-λου; Ναι, διεξήχθησαν και τοιαύτα καλλιστεία, όπου οι διαγωνιζόμενες -αλλά και οι διαγωνιζόμενοι- επεδείκνυαν τα οπίσθιά τους, προκειμένου να… αξιολογηθούν, να… βαθμολογηθούν και να… καταταγούν καταλλήλως και δεόντως.

Τελικά φαίνεται ότι στην κοινωνία του 21ου αιώνα πηγαίνουμε, ολοταχώς, με την… όπισθεν!

Σκέτο «πισωγύρισμα», που θα έλεγε και ο γνωστός σύμβουλος που αποπέμφθηκε εσχάτως.


Σχολιάστε εδώ