Και πάλι απέναντι από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ τάχθηκε ο Σημίτης

«Απέναντι» έθεσε για άλλη μια φορά τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ο τέως πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με τις αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και των προτάσεών του για έξοδο από την οικονομική κρίση.

Για «άκαιρες» και «άστοχες» έως «μητσοτακικού τύπου» παρεμβάσεις έκαναν λόγο στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΠΑΣΚ/ΔΥ, σχολιάζοντας για το «ΠΑΡΟΝ» τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σημίτη κατά την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά συνδικαλιστικά στελέχη αρνήθηκαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν αξίζει τον κόπο…».

Ο κ. Σημίτης προκάλεσε για άλλη μια φορά τη συνδικαλιστική έκφραση του ΠΑΣΟΚ, βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο το ρήγμα που υπήρχε και κατά την περίοδο διακυβέρνησής του. Να υπενθυμίσουμε εξάλλου πως μόλις προχθές ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ (και επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ) Γ. Παναγόπουλος, μετά από συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου, δήλωσε ότι «το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης είναι συμβατό με τους στόχους και τις επιδιώξεις της ΓΣΕΕ…».


Σχολιάστε εδώ