ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Το κλειδί στη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν η φράση που είπε ότι η ομάδα του Πειραιά «ανήκει στον πρόεδρό της και τον λαό της».

Επί της ουσίας, δηλαδή, το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» έδειξε τον δρόμο που σκέφτεται να ακολουθήσει όταν και αν αποφασίσει να κάνει τον Ολυμπιακό πολυμετοχικό. Επί της ουσίας ο Κόκκαλης θέλει μια ομάδα λαϊκής βάσης στα ισπανικά πρότυπα. Ό,τι επιχείρησε τα τελευταία χρόνια με τα μέλη του ερασιτέχνη, θα επιχειρήσει να το κάνει τώρα πράξη στην ΠΑΕ.

Φυσικά, ο Κόκκαλης δεν θα ανοιχθεί μόνο στον κόσμο. Θέλει να μοιράσει τις μετοχές σε πολλά κομμάτια, ώστε να διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση δίχως να υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες, οι οποίες δημιουργούν προβλήματα σε πολλές ομάδες, αλλά παράλληλα θα βάλει στη μετοχική σύνθεση και έναν δύο επιχειρηματίες με τους οποίους ταιριάζουν τα χνώτα του και γνωρίζει ότι δεν θα στραφούν κάποια στιγμή εναντίον του.

Αλλά το βασικό μέλημά του είναι να ανοίξει τις πόρτες στον κόσμο και να διασπαστούν οι μετοχές. Έτσι θα καταστήσει ανέφικτο οποιοδήποτε σχέδιο έκφρασης αντιπολίτευσης εάν κάποια στιγμή διαφωνήσουν οι πολλοί με τις επιλογές του.

Τελειώνει ο Πατσατζόγλου

Πανικός προκλήθηκε στον Ολυμπιακό από τον τραυματισμό του Ιεροκλή Στολτίδη. Ενδεχόμενη απουσία διαρκείας του «Ιέρο» θα αφήσει ουσιαστικά τον Ερνέστο Βαλβέρδε με μοναδικές επιλογές τον επιρρεπή στους τραυματισμούς Ντουντού και στον νεαρό Γιάννη Παπαδόπουλο. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν στο δυναμικό τους και τον Χρήστο Πατσατζόγλου, αλλά ο τελευταίος έχει πέσει πλέον σε δυσμένεια και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο παίκτης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ρέντη. Ίσως, μάλιστα, να φύγει και τον Ιανουάριο αν αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση στον Στολτίδη ή αποκτηθεί έτοιμος παίκτης για να καλύψει το κενό.

Ο «Πάτσα» θα πληρώσει εκτός των κακών εμφανίσεων και τη διαρροή της φήμης ότι πόνταρε σε διπλό του Παναθηναϊκού στη Βρέμη επί της Βέρντερ, μόλις τρεις μέρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων». Όπως, όμως, ακούγεται στον Ρέντη, δεν θα μείνει άνεργος, διότι πέρα από την πρόταση που του έχουν κάνει δύο κυπριακές ομάδες, η συμφωνία του Τάκη Λεμονή με τον Πανιώνιο διασφαλίζει στον έμπειρο παίκτη άλλη μια εναλλακτική επιλογή.


Σχολιάστε εδώ