Δεν γλιτώνει η σύζυγος του Γ. Βουλγαράκη

Δύσκολα θα γλιτώσει το σκαμνί η σύζυγος του Γ. Βουλγαράκη Αικατερίνη Πελέκη, η οποία είχε… μονοπωλήσει όλα τα συμβόλαια της ανταλλαγής των ακινήτων του Δημοσίου με τα οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν μετά τον ενδελεχή έλεγχο των συμβολαίων που κάνουν οι εισαγγελείς προκύπτουν πολλά επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της. Συγκεκριμένα, σε πολλά συμβόλαια λείπουν αποφασιστικής σημασίας έγγραφα, όπως της Δασικής Υπηρεσίας ή των τοπικών Αρχαιολογικών Συμβουλίων. Παράλληλα σε κάποια συμβόλαια τα στοιχεία των ακινήτων είναι λανθασμένα, προφανώς όχι τυχαία…

Η ίδια η κ. Πελέκη, προσπαθώντας να αποσείσει τις ευθύνες που της καταλογίζουν, με επιστολή της προς την Εξεταστική Επιτροπή υποστηρίζει πως όλες οι συμβολαιογραφικές της πράξεις για το Βατοπέδιο συνοδεύονται από εκτιμήσεις του ΣΟΕ, για το περιεχόμενο των οποίων -όπως δηλώνει- δεν είναι υπεύθυνη. Παράλληλα αναφέρει ότι μέσα στις εκτιμήσεις των στελεχών του ΣΟΕ παρέμειναν και συνυπολογίστηκαν αρχαιολογικοί χώροι τους οποίους η ίδια είχε αφαιρέσει. Ξέχασε όμως η κυρία Πελέκη ότι ο νόμος ορίζει ότι στο συμβόλαιο πρέπει να επισυνάπτεται η βεβαίωση του δασάρχη ότι δεν είναι δασική έκταση.

Στο παραπάνω κείμενο αποκαλύπτονται γράμμα προς γράμμα όλες οι… παραλείψεις, που στοιχειοθετούν τα αδικήματα της απιστίας και αποτελούν κακουργηματικές πράξεις.


Σχολιάστε εδώ