Γεννά δύο τάσεις ο Βγενόπουλος

Μέσα σε μια εβδομάδα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και ο κόσμος βλέπει επιφυλακτικά τον επικεφαλής της ΠΕΚ, καθώς φέρεται να διαφωνεί κάθετα με την προοπτική να διοργανωθεί συλλαλητήριο κατά της ΕΠΟ.

Οι οπαδοί θεωρούν ότι μόνο με δυναμικές κινήσεις μπορεί να διεκδικήσουν οι «πράσινοι» όσα πιστεύουν ότι δικαιούνται με βάση την απόδοσή τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Μαζί τους συμφωνούν και αρκετοί παράγοντες του Παναθηναϊκού. Αλλά φαίνεται ότι διαφωνεί ο Βγενόπουλος.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή στην Ελλάδα του Νίκου Πατέρα. Τα περισσότερα στελέχη της ΠΑΕ, άλλωστε, δεν θέλουν να παρακάμψουν τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από την Ελλάδα.

Τη μοναδική περίπτωση να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο πριν από την έλευση του Πατέρα θα σηματοδοτήσει κάποιο κραυγαλέο λάθος διαιτητή εις βάρος του Παναθηναϊκού. Τότε θα πάρουν την πρωτοβουλία οι οργανωμένοι οπαδοί με τη στήριξη των ΜΜΕ που εξακολουθούν να θεωρούν ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται στο στόχαστρο των διαιτητών και όσων διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάει για τρεις παίκτες

Ο Κώστας Αντωνίου, πάντως, έχει ήδη καταλήξει στους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το πρόβλημα, ωστόσο, βρίσκεται στις διαφορετικές επιθυμίες του Χεν Τεν Κάτε. Κι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο ολλανδός τεχνικός έχει το προβάδισμα για τους μεταγραφικούς στόχους του Ιανουαρίου.

Προσωρινά, βέβαια, οι σχέσεις των δύο ανδρών δείχνουν καλές μετά την ένταση του προηγούμενου μήνα. Αλλά το θέμα των μεταγραφών ενδέχεται να προκαλέσει νέες τριβές, καθώς ο Αντωνίου έχει διαμηνύσει πώς δεν πρόκειται να δεχθεί περιορισμό των αρμοδιοτήτων του.

Ερωτηματικό αποτελούν και οι παίκτες που θα φύγουν από την Παιανία. Στόχος του Αντωνίου είναι ο δανεισμός τουλάχιστον πέντε εξ αυτών, ώστε να αποσυμφορηθεί το ρόστερ και να αποκτήσουν οι «πράσινοι» πρόσβαση σε ομάδες οι οποίες έως τώρα βρίσκονταν απέναντι…


Σχολιάστε εδώ