άλλα αθλητικά

// Προβληματικοί δείχνουν οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας με τις έως τώρα εμφανίσεις τους και μόνο ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μια αξιόπιστη ομάδα, αλλά αυτός αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα, τα οποία προσπαθεί να βάλει σε τάξη ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που ξόδεψαν λεφτά εφέτος, δεν παρουσιάζουν καμία σταθερότητα στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα ουδείς στις δύο αυτές ομάδες να είναι ευχαριστημένος από τα πράγματα έως τώρα. Όσο για την ΑΕΚ, σε αυτήν τα πράγματα πάνε ακόμη χειρότερα και έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αφού δεν μπορεί να βρει τον καλό της εαυτό, άσχετα αν ξεκίνησε με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.

// Το τι μπορεί να φταίει στους μεγάλους του τέως ΠΟΚ δεν μπορούμε να το πούμε αυτήν τη στιγμή με σιγουριά και πιθανώς να είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Εκείνο που με σιγουριά ξέρουμε είναι το ότι οι ελληνικές ομάδες σε σύγκριση με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ουδέποτε επένδυσαν σοβαρά, ουδέποτε είχαν πλάνο και ουδέποτε εμπιστεύθηκαν προπονητή για όσο καιρό χρειάζεται προκειμένου να φανεί η δουλειά του.

// Ειδικά στις επενδύσεις, στις οποίες αμφότεροι προχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι, καθώς φαίνεται δεν εισακούστηκαν και πολύ οι προπονητές τους, οι οποίοι δεν έκαναν τις μεταγραφές, αλλά βρήκαν τους παίκτες. Αυτά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, διότι στην ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης είχε να αντιμετωπίσει και το περιορισμένο μπάτζετ, με αποτέλεσμα να πάει σε δεύτερης διαλογής λύσεις σε γενικές γραμμές.

// Ένας Δώνης που αδικεί τον εαυτό του με τη συμπεριφορά του, ειδικά λόγω των αντιδράσεών του στην κριτική του Τύπου και των ξεσπασμάτων του. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δουλέψει για να φτιάξει την ομάδα του και να την κάνει καλύτερη και όχι να πηγαίνει σε λογικές αντεκδίκησης προς κάποιους δημοσιογράφους που ενδεχομένως και να τον αδίκησαν.

// Η ουσία πάντως είναι ότι οι τρεις μεγάλοι έχουν πρόβλημα και αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα του ποδοσφαίρου μας. Ένα πρόβλημα που γίνεται εντονότερο όταν οι ομάδες μας αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου πέραν κάποιων μεμονωμένων επιτυχιών υπάρχει πρόβλημα και η διαφορά κλάσης είναι τεράστια.

// Τέλειωσε για την ΑΕΚ ο Ράμος, ο Βραζιλιάνος που ήρθε στην Ελλάδα για δεξί μπακ αλλά μόνο αυτό δεν ήταν. Ο εν λόγω παίκτης αποχώρησε και τώρα ο πνευματικός του πατέρας και ατζέντης του, ο Ριβάλντο, θα πρέπει να του βρει δουλειά, νέα ομάδα δηλαδή. Ο Ράμος είναι μία από τις κακές επιλογές που έκανε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα των οποίων βγαίνουν τώρα στο γήπεδο και τις εμφανίσεις της ομάδας που είναι απογοητευτικότατες.

// Ψάχνονται σε κάποια ομάδα για πλαστογραφία. Εκεί που πάνε να γίνουν οι συγχωνεύσεις. Για αθηναϊκή ομάδα μιλάμε. Γίνεται έρευνα. Υπάρχει και προηγούμενη καταδίκη για το ίδιο αδίκημα. Έχει ενδιαφέρον η ιστορία. Μόλις ξεκίνησε η έρευνα σε περιοχές των Αθηνών και της δυτικής Αθήνας…


Σχολιάστε εδώ