στα Ενδότερα των ομάδων

= Τι έγινε, ρε παιδιά, στην ΑΕΚ; Βγήκαν στον πόντο όλα όσα έγραφε ο διπλανός πριν από περίπου 20 μέρες για τις επικείμενες αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ μέσα στον Νοέμβριο;

= Μα καλά, βουλωμένο γράμμα διαβάζουν στο «ΠΑΡΟΝ»; Είναι ερώτηση που μου έκανε ένας φίλος ο οποίος έτυχε και διάβασε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

= Ο Ντέμης λοιπόν αποχώρησε οριστικά από την προεδρική καρέκλα και από εδώ και πέρα η ΑΕΚ περνάει σε άλλη φάση. Χωρίς τον Νικολαΐδη να διχάζει τον κόσμο.

= Για να μην τον αδικούμε, ο Ντέμης πρόσφερε πολλά. Όπως όμως λένε όσοι στάθηκαν απέναντί του, θα είχε προσφέρει περισσότερα αν δεν έμπαινε στη διαδικασία να υπερτιμήσει την εξουσία του.

= Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Νικολαΐδη θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι και τις μετοχές του σκέφτεται να πουλήσει, όπως με ενημέρωσαν από το περιβάλλον του.

= Σʼ αυτό το συμπέρασμα οδηγούν και τα σενάρια που θέλουν τον Νικολαΐδη να πολιτεύεται. Διότι σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα θα μπλέξουν αν παραμείνει μεγαλομέτοχος σε ανώνυμη εταιρεία.

= Για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ θα διαβάσετε στην απέναντι σελίδα. Οπότε εγώ θα καταπιαστώ με άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα το ντεφορμάρισμα του Ντιόγκο.

= Ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού δείχνει κουρασμένος. Γιʼ αυτό εγκλωβίζεται ανάμεσα στους αντιπάλους αμυντικούς.

= Οπότε, μην σας ξαφνιάσει το ενδεχόμενο να τον αφήσει ο Βαλβέρδε στον πάγκο για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν και ο Κόκκαλης προτιμάει να δει στην 11άδα τον Ντιόγκο από τον Κοβάσεβιτς, παρότι ο Σέρβος δείχνει ότι διανύει περίοδο φόρμας.

= Στον Παναθηναϊκό όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Χεν Τεν Κάτε για τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο παίκτης δεν είναι απολύτως υγιής, αλλά παραμένει απαραίτητος στους «πράσινους».

= Θα αντέξει, όμως, τρίτο σερί ματς σε εννιά μέρες; Είναι ένα ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να πάρει θέση ο Τεν Κάτε.

= Διότι ο «Κάρα» δεν δείχνει διατεθειμένος ούτε για πλάκα να μείνει στον πάγκο όταν γίνει η σέντρα του ντέρμπι. Οπότε ο Τεν Κάτε έχει περιορισμένες επιλογές.

= Εντελώς ξαφνικά προέκυψε θέμα Στράκα στον ΟΦΗ; Μην είστε και τόσο σίγουροι, διότι αλλού βρίσκεται ο λόγος της κόντρας του προπονητή με τον Φανούρη Βατσινά.

= Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έχει αποφασίσει να διώξει τον Στράκα από την ημέρα που έμαθε για τις δηλώσεις του που συνέδεαν την ομάδα της Κρήτης με τον Παναθηναϊκό. Αλλά τα δύο γκολ του Εντόι και ο πόντος στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ανέστειλαν προσωρινά το διαζύγιο.

= Όπως συνέβη και στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μετά το βέτο που άσκησαν κάποια στελέχη της ΚΑΕ. Από την πρεμιέρα σας ενημερώσαμε ότι ο Δρόσος αναζητούσε τρόπο να οδηγήσει τον Πεδουλάκη στην πόρτα εξόδου.

= Μια και αναφέρθηκα στο μπάσκετ, νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία να επισημάνω τη στάση του Θοδωρή Παπαλουκά απέναντι στον Τεόντοσιτς και στον Χαλπερίμ. Ο αρχηγός της Εθνικής αφιερώνει αρκετό χρόνο για να διδάξει στους μικρούς αυτά που τον οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης.

= Ακόμα και στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, ο Παπαλουκάς παίρνει αγκαλιά πότε τον Σέρβο και πότε τον Ισραηλινό και τους κάνει μάθημα. Κάπως έτσι προχωράει ο Ολυμπιακός, χωρίς ιδιαίτερα αυξημένο χρόνο από τον πλέον έμπειρο παίκτη του.

= Για τον Καρβαλιάλ θα διχαστεί τελικά ο Αστέρας Τρίπολης. Ακόμα προσπαθούν να βρουν κοινή γραμμή οι μεγαλομέτοχοι για τη στάση τους απέναντι στον Πορτογάλο.

= Κι εκείνος, βέβαια, κάνει τον… Γερμανό. Με τόσο μεγάλο και ισχυρό συμβόλαιο, όποιο και αν ήταν στη θέση του με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερόταν.

= Η γκρίνια μεταξύ Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς, έπειτα από μια χαμένη ευκαιρία του Βόσνιου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, ασφαλώς και δεν άρεσε στον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος, όμως, απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα για να μην υπάρξει επέκταση του προβλήματος.

= Από τη μία, άλλωστε, είναι το δικό του αγαπημένο παιδί, ο Ίβιτς, και από την άλλη το είδωλο του κόσμου και κολλητός του Βρύζα, ο Μουσλίμοβιτς. Οπότε ο Πορτογάλος άφησε το θέμα να ξεχαστεί.

= Το ερώτημα, πάντως, που τίθεται είναι πόσο θα αντέξουν οι άλλοι παίκτες την παραμονή του Σέρβου στην 11άδα, διότι και με τον Μπακαγιόκο υποχρεωτικά θα μείνει έξω ένας εκ των Βερόν, Πάμπλο Γκαρσία. Πώς θα γίνει αυτό όταν για τον πρώτο μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο Μουσλίμοβιτς, ενώ ο δεύτερος αποτελεί τη 2η ακριβότερη μεταγραφή;

= Δύσκολες εποχές για… Πορτογάλους. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσει ο Σάντος όλη την ικανότητά του στην πειθώ για να αποφύγει τις γκρίνιες.

= Δημιούργησαν κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την επιστολή που έστειλαν στην ΕΠΟ για αντικατάσταση του βοηθού Ακρίβου. Αλλά έτσι κατάφεραν να συσπειρώσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

= Η πλύση στο Ρέντη ήταν καθημερινή. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής που πήγε στην ΚΕΔ πέντε μέρες μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη και μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι.

= Μού το είπε κάποιος πρόσφατα με τη μορφή ερώτησης. Αφορούσε σε όσα έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα για τον Γκαγκάτση και την απόφασή του να βραβεύσει τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Βασίλη Τσιάρτα.

= «Τυχαία βγήκε η απόφαση για τη βράβευση δύο μέρες πριν από την οριστική παραίτηση του Ντέμη;», ήταν η ερώτηση του φίλου που θεωρείται γνώστης των παρασκηνιακών ενεργειών. Απόρησα, αλλά δεν βρήκα πώς μπορούσε να γνωρίζει ο Γκαγκάτσης τα σχέδια του Νικολαΐδη από την Πέμπτη.

= Ολοένα και περισσότερα σίριαλ ασχολούνται πλέον με το ποδόσφαιρο. Με πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ να απειλούν να κερδίσουν τη μάχη της… τηλεθέασης.

= Έχει δημιουργήσει μόδα ο Ντέμης. Από ‘δω και πέρα να δούμε τι θα γίνει…


Σχολιάστε εδώ