Κορυφώνονται στον Ηλυσιακό οι αντιδράσεις για τον Θωμά Μητρόπουλο

Όλοι αυτοί είναι αντίθετοι με τη μετονομασία της ομάδας σε Αιγάλεω από το νέο αφεντικό του Ηλυσιακού, τον Θωμά Μητρόπουλο, ο οποίος συνάντησε πολύ μεγαλύτερες αντιδράσεις απ’ όσες περίμενε στην περιοχή και δεν φαίνεται τελικά να μπορεί να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Η δημοτική αρχή Ζωγράφου διαπαραταξιακά συμφωνεί με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και αντιτίθεται στα σχέδια του Θωμά Μητρόπουλου να αλλάξει το όνομα της ομάδας. Όλοι μαζί στην περιοχή, δήμος, ερασιτέχνης και οπαδοί, συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους και προτίθενται, όπως λένε, να φθάσουν μέχρι και σε ακραίες μορφές αντίδρασης που θα είναι κλείσιμο κεντρικών δρόμων της περιοχής, αλλά και της Αθήνας, και αποκλεισμοί κτιρίων αθλητικών αρχών και φορέων. Ήδη όλοι αυτοί έχουν επισκεφθεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και του έχουν θέσει το θέμα, ενώ ετοιμάζονται να ανακόψουν και δικαστικά τα σχέδια του Θωμά Μητρόπουλου.

Η επιτροπή που έχει συσταθεί, και η οποία έχει επισκεφθεί τον κ. Ιωαννίδη, δεν έχει γίνει ακόμη δεκτή από τον υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη, του οποίου να σημειώσουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος ήταν εκ των θερμότερων υποστηρικτών του στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές…


Σχολιάστε εδώ