Θα εκθέσει τους αντάρτες ο Δρόσος

Τουλάχιστον έτσι φάνηκε αν και οι κοντινοί του άνθρωποι λένε ότι έχει έτοιμο το πλάνο της αντεπίθεσης. Αγανακτισμένος από την τραγική εικόνα του ΠΑΟΚ, απαγόρεψε στον Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει την προπόνηση της περασμένης Δευτέρας. Τον κάλεσε το ίδιο βράδυ σε ραντεβού στην Αθήνα για να του ανακοινώσει την απόλυσή του, κάτι που έκανε μετά από μια θυελλώδη συζήτηση, όπου ήταν εκεί και ο Νίκος Μπουντούρης με τον Γιώργο Μπαλογιάννη, οι τοποτηρητές του Δρόσου στον ΠΑΟΚ. Οι δυο τους είχαν επιβάλει τον Πεδουλάκη για προπονητή και δεν ήταν διατεθειμένοι να δεχτούν εύκολα τις εξελίξεις. Το επόμενο πρωί ανέβηκαν όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη, ο Πεδουλάκης πήγε για προπόνηση χωρίς να έχει δεχτεί την απόλυση και οι δύο παράγοντες «απείλησαν» τον Δρόσο με συνέντευξη Τύπου όπου θα τον εξέθεταν με τα λεγόμενά τους. Ο Δρόσος ηττήθηκε. Έβγαλε μια ανακοίνωση στήριξης των πάντων, δέχτηκε τον διασυρμό, αλλά λέει και ότι το έκανε με σχέδιο.

Στο δικό του το μυαλό, ο ΠΑΟΚ που έχει φτιάξει ο Πεδουλάκης δεν μπορεί να… στρίψει. Μόνο με ουσιαστικές αλλαγές παικτών, τις οποίες ο Δρόσος δεν θα του τις κάνει. Η μία προσθήκη μάλιστα που έγινε έκανε το μπαρούτι να μυρίζει πιο έντονα. Ο Μουλαομέροβιτς ακούει Πεδουλάκης και βγάζει… εξανθήματα, αφού στον Πανελλήνιο που είχαν ξαναβρεθεί είχαν «σκοτωθεί». Έχει προσωπικά με τον προπονητή και θα χαρεί αν τον δει να φεύγει.

Το σχέδιο του Δρόσου λοιπόν είναι να οδηγήσει τον Πεδουλάκη και τους δύο διοικητικούς στην… αυτοεξορία. Ήδη, μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο στην Πυλαία, ο κόσμος έκραξε. Ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο και οι οπαδοί που είχαν φάει το παραμύθι για… μεγαλεία εξαγριώνονται. Είναι σίγουρος ο Δρόσος ότι πλησιάζει η μέρα που θα τα βάλουν ανοιχτά με Πεδουλάκη, Μπουντούρη και Μπαλογιάννη, αναγκάζοντάς τους να τα μαζέψουν και να φύγουν. Και τότε θα εμφανιστεί ο ίδιος, θα τα χώσει για καλές μεταγραφές και θα ξαναγίνει ο λαϊκός ήρωας.


Σχολιάστε εδώ