Η αναταραχή του 1ου ορόφου…

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, και ειδικά στους αρμόδιους της ΔΑΕΜ, από μια απλή ερώτηση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αναγνωστόπουλος για το θέμα των εργασιών και εργολαβιών στον 1ο όροφο του κτιρίου της οδού Λιοσίων 22, οι οποίες μάλιστα συνεχίζονται… Τι γίνεται με τις εργασίες, ρώτησε ο Γ. Αναγνωστόπουλος, με πoιo διαγωvισμό, με πoιov αvάδoχo εργολάβο, τι κoστoλόγια υπάρχουν;

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ συμβούλιο, αντί του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γιαννάτου, που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα σχετικά με την εργολαβία και μαθαίνουμε ότι έχει και… μεγάλη εμπειρία, ζήτησε τον λόγο η Κατριβάνου, η οποία είπε ότι οι εργασίες ήταν αναγκαίες, κάνοντας λίγο τραγικά τα πράγματα, και μίλησε για μια τμηματική δαπάνη που μέχρι σήμερα έχει φθάσει τα 400.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ η Κατριβάνου παραδέχθηκε ότι δεν έχει γίνει διαγωνισμός, παραδέχθηκε ότι η μελέτη έχει γίνει αποσπασματικά, καθώς και ότι δεν έγινε διαγωνισμός, αλλά βρήκαν συνεργεία από την πιάτσα… Καλό θα είναι να μη μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Εμείς εδώ προειδοποιήσαμε δύο φύλλα πριν… Ας μην παίζουν πάντως με την αλήθεια, γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δεν είναι 400.000 ευρώ… Είναι πολλά τα λεφτά, παιδιά!


Σχολιάστε εδώ