Εγκλωβισμένος νιώθει ο Ρέμος

Το θέμα του προπονητή, αλλά και η έκταση που πήραν τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Αντώνη Ρέμο. Όπως υποστήριζαν συνεργάτες του, ο πρόεδρος του Ηρακλή αισθάνθηκε για πρώτη φορά εγκλωβισμένος στις υποχρεώσεις που ανέλαβε πέρσι για να βγάλει την αγαπημένη του ομάδα από το αδιέξοδο. Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ αποτυπώνει ανάγλυφα τον προβληματισμό του Ρέμου για την επόμενη μέρα. Ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνεται σαν ψάρι έξω από τα νερά, διότι αντιλαμβάνεται τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον ρόλο του οπαδού και του προέδρου.

Όσοι γνωρίζουν τον Ρέμο, ωστόσο, τονίζουν κατηγορηματικά ότι «αποκλείεται να κάνει πίσω». Τόσο επειδή αγαπάει υπερβολικά τον Ηρακλή και αποκλείουν το ενδεχόμενο να αφήσει την ομάδα ξεκρέμαστη, όσο και για λόγους που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του.

«Είναι μαχητής», τονίζουν στη Θεσσαλονίκη και χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την επιμονή του Ρέμου να πείσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρά τη σθεναρή αντίσταση του τελευταίου. Το θέμα του προπονητή θα κλείσει έως τη Δευτέρα. Με επιλογές πλέον τον Γιάννη Μαντζουράκη, τον Σάββα Κωφίδη και τον… Έβαντ Λίνεν, αν ο τελευταίος φύγει από τον Πανιώνιο.


Σχολιάστε εδώ