Δημοτικά Αμαρουσίου

> Έφεραν αποτέλεσμα οι πιέσεις που άσκησε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Κατάφερε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί με 1,2 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι. Με τον τρόπο αυτόν, έστω και με καθυστέρηση ετών, η πόλη που φιλοξένησε το 2004 τους Ολυμπιακούς Αγώνες αποκτά επιτέλους το δικό της γήπεδο για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων της.

> Η εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης του Γ. Πατούλη με τον Δ. Βλάχο φέρνει στο φως τον τρόπο με τον οποίο είχε στηθεί και λειτουργούσε ο μηχανισμός της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην δήμαρχος, όσο και στενοί του συνεργάτες δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο Γ. Συκαμιώτης, έσπευσαν στο πλευρό του Βλάχου ως μάρτυρες σε βάρος του σημερινού δημάρχου. Ξεχνώντας μάλιστα τις κατηγορίες που εκτόξευαν προεκλογικά ο ένας εναντίον του άλλου. Τελικά έχουν άδικο εκείνοι που λένε ότι η δικαστική σύγκρουση Πατούλη – Βλάχου έχει μεγάλη ουρά;

> «Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», είχε δηλώσει προεκλογικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Σήμερα, συνεπής στις προεκλογικές του εξαγγελίες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.

> Περισσότερη σοβαρότητα αλλά και ενημέρωση γύρω από τις διαδικασίες λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου ζήτησαν, για μια ακόμη φορά, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης από την πρόεδρο του σώματος κυρία Χαλιώτη.

> Το ξήλωμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων συνεχίστηκε στο Μαρούσι, μετά μάλιστα και την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που ρητά αναφέρει ότι: «Από την πρόσκρουση αυτοκινήτου πάνω σε μια από αυτές βρήκε τραγικό θάνατο νεαρό παλικάρι 25 ετών», καταδίκασε δε τον υπεύθυνο της εταιρείας σε φυλάκιση 26 μηνών. Οι παράνομες πινακίδες πρέπει να φύγουν όλες, δήμαρχε, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Αρκετά μέχρι σήμερα.


Σχολιάστε εδώ