ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Θα είναι παλαίμαχος, θα είναι ένας ισχυρός οικονομικά παράγοντας ή μια μεταβατική λύση μέχρι να αναλάβει την ομάδα ως μεσσίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης (φωτό αριστερά), ο οποίος δεν πρόκειται να κινηθεί άμεσα για να εισέλθει εκ νέο στην Ένωση; Τι κρύβει η αναβλητικότητα στην απόφαση των μετόχων και τι περιμένουν για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ντέμη Νικολαΐδη που έψαχνε αφορμή για να αποχωρήσει και που ετοιμάζεται να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον νομό Έβρου, κατά πάσα πιθανότητα, ή στη Β΄ Αθήνας.

Το «ΠΑΡΟΝ» σήμερα αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις των μετόχων στης ΠΑΕ ΑΕΚ, ένας από τους οποίους είναι και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος απεχώρησε μόνο από την προεδρία. Αποκαλύπτει το τι περιμένουν δίνοντας την προθεσμία του ενός μήνα για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά ένας εκ των μετόχων και μόνο αν η περίπτωση αυτή αποκλειστεί θα επιλεγεί η λύση του παλαίμαχου, που μάλλον θα είναι μεταβατική.

Όταν λέμε ότι θα είναι ένας εκ των μετόχων, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πιθανότητες μόνο για έναν, τον α΄ αντιπρόεδρο και μέλος του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας Τάκη Κανελλόπουλο (φωτό δεξιά), τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ιντερμπετόν Δομικά Υλικά ΑΕ του Ομίλου Τιτάν. Ο 40χρονος αντιπρόεδρος και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, που έκανε τη δήλωση περί δικέφαλης ηγεσίας την περασμένη Δευτέρα μετά τη σύσκεψη των μετόχων, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός την προεδρία της ομάδας, της οποίας είναι παλαιός οπαδός και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, και όλο αυτό το διάστημα, από το 2004 και μετά, στάθηκε στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη και βοήθησε τα μέγιστα.

Ο ρόλος της οικογένειας

Τι είναι αυτό που περιμένει ο ίδιος ο Τάκης Κανελλόπουλος και δόθηκε και η προθεσμία του ενός μήνα για τον νέο πρόεδρο; Κατʼ αρχάς θέλει να διερευνήσει όλες τις πιθανότητες και να μετρήσει τα πράγματα πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την προεδρία. Θέλει επίσης να εξασφαλίσει και τη συναίνεση του πατέρα Κανελλόπουλου, του Ανδρέα, που είναι ο ισχυρός άνδρας του Τιτάνα και την οποία έως τώρα δεν είχε για την ενασχόλησή του με τα διοικητικά της Ένωσης.

Υπάρχουν ακόμη και τα δύο αδέρφια του Τάκη Κανελλόπουλου, ο Νέλος και ο Παύλος, οι οποίοι δεν είναι ΑΕΚτζήδες και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο Νέλος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και εφέρετο να συζητούσε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συμμετάσχει στην πολυμετοχικότητα, κάτι που τελικά δεν έγινε λόγω της παρουσίας του Τάκη στην ΑΕΚ, αφού ο νόμος το απαγόρευε, και ο Παύλος, ο οποίος είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και πριν τον Θοδωρή Ζαγοράκη του είχε γίνει πρόταση για να μπει στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Γίνεται έτσι αντιληπτό ότι για να κάνει ο Τάκης Κανελλόπουλος το βήμα για την προεδρία θα πρέπει να έχει τη συναίνεση του πατέρα του, αλλά και των δύο αδερφών του, που όλοι μαζί είναι μέτοχοι της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

Μελισσανίδης και Ρέστης

Όσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση μέχρι το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες τον θέλουν να περιμένει και να ακολουθεί την τακτική του ώριμου φρούτου, να περιμένει δηλαδή τη φθορά της παρούσας διοίκησης με όποιον και αν αναλάβει πρόεδρος και την αποχώρησή της υπό το βάρος των γεγονότων.

Να καταρρεύσει δηλαδή, ως ώριμο φρούτο. Άνθρωποι, όμως, που γνωρίζουν καλά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λένε ότι αυτήν την περίοδο, και με την ύφεση στην αγορά που υπάρχει, ασχολείται κυρίως με τις επιχειρήσεις του, τις οποίες δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστες η κρίση. Συνεργασία με τον Μελισσανίδη έχει ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, τον οποίο σενάρια ήθελαν κατά το παρελθόν να αναλαμβάνει την ομάδα μαζί με τον κ. Μελισσανίδη. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Ρέστη να ετοιμάζεται να αγοράσει ποσοστό στην ΠΑΕ ΑΕΚ σύντομα και να εισέλθει όχι με ηγετικό ρόλο σε αυτήν τη φάση, αλλά ως μέτοχος και ανεξάρτητα από το αν θα ασχοληθεί ενεργά στο μέλλον ο Δημήτρης Μελισσανίδης.


Σχολιάστε εδώ