ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ALPHA

Το πότε είναι το ζητούμενο. Τα σενάρια είναι δύο: Είτε θα έχει 15νθήμερη παρουσία όλο αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται στο θέατρο είτε θα επανεμφανιστεί τον Μάρτιο. Βέβαια από το κανάλι, Έλληνες και Γερμανοί, τον θέλουν σε εβδομαδιαία βάση, όμως ο δημιουργός υπενθυμίζει πως από τον περασμένο Απρίλιο είχε προαναγγείλει πως θα ανεβάσει μια θεατρική παράσταση, διότι αυτή είναι η δουλειά του. Μάλιστα, στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» είχε πει αποχαιρετώντας το κοινό πως θα κάνει νέα τηλεοπτική εμφάνιση λίγο μετά την πρεμιέρα του θεατρικού του έργου. Αν λοιπόν αυτή γίνει εντός των επομένων ημερών, τότε ο Alpha, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μεταδώσει νέο επεισόδιο τον Δεκέμβριο. Πηγές στον Alpha κάνουν λόγο για ψύχρανση στις σχέσεις του Λ. Λαζόπουλου με τον Δ. Κοντομηνά, κάτι όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά και από τις δύο πλευρές. Γίνεται λόγος μάλιστα και για ενεργοποίηση των νομικών τμημάτων, όμως προς το παρόν αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο δικηγόρος του Λ. Λαζόπουλου ήταν την περασμένη Τρίτη ή Τετάρτη στο κανάλι και συνεργάστηκε με τους δικηγόρους του Alpha για την περίφημη αγωγή της Έφης Σαρρή.

Τα «ξεσκονίζουν» όλα οι Γερμανοί

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», οι Γερμανοί έχουν δημιουργήσει θέμα στον Alpha μετά τον έλεγχο των δαπανών. Μάλιστα λένε ότι για την εκπομπή του Λάκη απασχολούνται 25 άτομα που πληρώνονται με μισθό που ξεπερνάει τη βουλευτική αποζημίωση και εξακολουθούν να μισθοδοτούνται κανονικά ακόμα και τώρα που δεν «βγαίνει» η εκπομπή!

Δεν αποκλείεται να κληθούν και μεγαλοστελέχη του σταθμού στα γραφεία του RTL για να συζητήσουν για τα κοστολόγια.

Σύμφωνα, εξάλλου, με άλλες πληροφορίες, την Τρίτη θα πάνε στον σταθμό ελεγκτές των Γερμανών για να ελέγξουν τις δαπάνες και γενικά το κόστος όλων των παραγωγών. Το νέο μαθεύτηκε στον Alpha και όλοι είναι επί ποδός.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι Γερμανοί δεν πολυενδιαφέρονται για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το «Αλ Τσαντίρι», γιατί έχουν σκεφθεί στη θέση του να βάλουν το τηλεπαιχνίδι «Ντόμινο», που κάνει πάταγο σʼ όλην την Ευρώπη.


Σχολιάστε εδώ