Τα ‘χει πάρει στο κρανίο ο Ψωμιάδης

«Τα ‘χει πάρει στο κρανίο» με τους κυβερνητικούς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θεωρώντας πως αφενός αδιαφορούν για τη Θεσσαλονίκη, αγνοώντας τις υποσχέσεις που έδωσαν, και αφετέρου εμπαίζουν τον ίδιο, τον οποίο θυμούνται μόνον όταν τον έχουν ανάγκη.

Στις κατʼ ιδίαν συνομιλίες του με συνεργάτες του, αλλά και με απλούς πολίτες, ο ιδιόμορφος νομάρχης δεν φείδεται επικριτικών σχολίων για όλους σχεδόν τους κυβερνητικούς παράγοντες στους οποίος προσέτρεξε για βοήθεια, εισπράττοντας μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα.

Στις δημόσιες κουβέντες του αφήνει έξω από το στόχαστρό του μόνον τον πρωθυπουργό, προκειμένου να υπάρχει και μια γέφυρα επικοινωνίας με το κόμμα που τον ανέδειξε και το οποίο υπηρέτησε πιστά και με πάθος.

Ο εκνευρισμός του Παναγιώτη και η οργή του απέναντι στο γκουβέρνο τον οδήγησαν ακόμη και σε έλλειψη αβροφροσύνης απέναντι στον άλλοτε κολλητό του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος …τόλμησε να τον συγχαρεί δημόσια για την επιτυχία της μαθητικής παρέλασης. «Χάρη σε σας και την οικονομική στήριξη της κυβέρνησής σας», ήταν η πληρωμένη απάντηση του Γιώτη, που άφησε εμβρόντητο τον υφυπουργό αθλητισμού και έκανε τους παριστάμενους δημοσιογράφους να αλληλοκοιτάζονται με έκπληξη.


Σχολιάστε εδώ