Ο καφές του Γιώργου

Ποδαράτος αναχώρησε από τον χώρο της παρέλασης ο Γιώργος Παπανδρέου, που με τη συνοδεία των βουλευτών του κόμματός του (Καστανίδη, Μαγκριώτη, Αράπογλου, Καϊλή, Τσιόκα, αλλά και τους θεσμικούς Βάσω Παπανδρέου -υπεύθυνη για θέματα εθνικής άμυνας- και Μάρκο Μπόλαρη (υπεύθυνο για θέματα ΥΜΑΘ), περπάτησε το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χαιρετούρες και σύντομες κουβέντες με τους πολίτες που έκπληκτοι τον αντίκριζαν μπροστά τους.

Η παρέα των ΠΑΣΟΚων κατέληξε στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου κάθισαν για ελαφρύ φαγητό στον «Ζύθο» «παλιό Ντορέ». Καφέ δεν ήπιε στο Ντορέ ο Γιώργος, γιατί έχει κάνει συνήθειο κάθε φορά που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη να πίνει έναν καφέ στα όρθια με τους ταξιτζήδες που κάνουν πιάτσα στο αεροδρόμιο.

Εκεί λοιπόν, στην καντίνα-στέκι των ταξιτζήδων, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήπιε τον καφέ του παίρνοντας τα μηνύματα των επαγγελματιών που όλοι την ημέρα συγχρωτίζονται με τους απλούς πολίτες στα ατέλειωτα πηγαινέλα τους στους δρόμους της πόλης.


Σχολιάστε εδώ