Νέο «μακελειό» Κοντομηνά – κυβέρνησης!

Και τούτο γιατί θεωρεί ότι έχει μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Η αρχή έγινε με την ανάσυρση από το αρχείο του φακέλου σχετικά με την αγορά του καναλιού από τον Τσοτσορό, και έρχεται ως συνέχεια η νέα δίωξη. Στην Κάντζα πιστεύουν ότι αυτές οι διώξεις δεν είναι άσχετες από κυβερνητικές παρεμβάσεις…

Αυτό σημαίνει ότι νέος κύκλος σκληρής αντεπίθεσης αρχίζει… Ο πρώτος, ανεξάρτητα από την πορεία και την κατάληξη της υπόθεσης με τον Τσοτσορό, έκλεισε με… θύμα τον Ρουσόπουλο. Είναι προς το παρόν άγνωστο σε ποιο πεδίο θα επικεντρώσει ο Alpha τη νέα κόντρα με την κυβέρνηση…

Δεν απέδωσε η συνάντηση με Ντόρα…

Στο μεταξύ στην Κύπρο, κάνοντας ταξίδι αστραπή, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Συναντήθηκε με όλη την πολιτική ηγεσία, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ είχε προηγηθεί, όπως γράφαμε την περασμένη Κυριακή, η επίσκεψή του στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου συνοδευόταν από εκπρόσωπο του RTL.

Προφανώς η επίσκεψη είχε ως λόγο την ενημέρωση της Ντόρας για τα σχέδια των Γερμανών και τη γραμμή του καναλιού με τη νέα ιδιοκτησία.

Αποκλείεται βέβαια να μη συζητήθηκαν και άλλα. Άλλωστε είναι γνωστοί οι φιλικοί δεσμοί του Κοντομηνά με την υπουργό.

Από τη νέα δίωξη που ακολούθησε λογικό το συμπέρασμα που βγαίνει, ότι η συνάντηση δεν απέδωσε. Ίσως να μην της περνάει της Ντόρας. Θα το δούμε στη συνέχεια αν έτσι πράγματι είναι.

Αυτό πάντως που διαφαίνεται είναι ότι νέος «πόλεμος» αρχίζει… Το ερώτημα βέβαια είναι ποια η θέση των Γερμανών…


Σχολιάστε εδώ