ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ…

Η συζήτηση που έκαναν την Πέμπτη ο Αντωνίου, ο Τεν Κάτε και οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, ανέδειξε τον υπεύθυνο για την πορεία του «τριφυλλιού» σε μια σεζόν που άρχισε με ιδανικές προϋποθέσεις και εξελίσσεται σε εφιάλτη. Αν κάποιος σταθεί στα λόγια του Γιώργου Καραγκούνη για τη συμπεριφορά του Τεν Κάτε, γίνεται αντιληπτή η πρόθεση των ποδοσφαιριστών να φορτώσουν όλες τις ευθύνες στον ολλανδό προπονητή. Ίσως επειδή γνωρίζουν ότι από την «πράσινη» ΠΑΕ άρχισε ήδη η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Φυσικά, όσο θα απουσιάζει ο Πατέρας δεν πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση. Κυρίως από σεβασμό στο πρόσωπό του και την περιπέτεια της υγείας του.

Αλλά δίχως δύο νίκες με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς και χωρίς θετικό αποτέλεσμα στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ, θα βγει για τον Τεν Κάτε εισιτήριο δίχως επιστροφή. Κάτι που γνωρίζει ο Ολλανδός και, βεβαίως, αντιλαμβάνονται οι παίκτες.

Ο Τεν Κάτε, πάντως, επιχείρησε με δύο φράσεις του να κερδίσει εκ νέου τα αποδυτήρια. Μίλησε για το καλύτερο έμψυχο δυναμικό σε μια προσπάθειά του να τονώσει συνάμα την ψυχολογία των παικτών, και ειδικά των παλιών, οι οποίοι βλέπουν να ξυπνάνε εφιάλτες προηγούμενων ετών.

Πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον του Παναθηναϊκού και από τη στάση του κόσμου. Η απογοήτευση είναι πρόδηλη και για άλλη μια χρονιά μπορεί να παρουσιαστεί το φαινόμενο να πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο μπάσκετ και λιγότερος στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και στην «πράσινη» ΠΑΕ προσπαθούν από τώρα να κάνουν μια μεταγραφή και να την ανακοινώσουν, εάν καταστεί αναγκαίο, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ