Εμπιστοσύνη Κόκκαλη στον Βαλβέρδε

Έδωσαν και πήραν τα σενάρια για τη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ερνέστο Βαλβέρδε την προηγούμενη Δευτέρα στον Ρέντη. Η συνάντηση, όμως, ήταν προγραμματισμένη και κατά τη διάρκεια της τα βασικά θέματα αφορούσαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» τουλάχιστον τρεις παίκτες για να φτάσουν φέτος στην επίτευξη των στόχων τους και να περιορίσουν τις όποιες επιπτώσεις από τις απώλειες παικτών των οποίων λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι. Για τον Ισπανό, ο οποίος άκουσε από τον εργοδότη του ότι τον εμπιστεύεται, υπάρχει αναγκαιότητα για προσθήκη ενός αμυντικού μέσου με ικανότητες και ανασταλτικές και οργανωτικές, καθώς κι ενός φορ με δυνατότητα να διεισδύει στις κλειστές άμυνες.

Τα πλάνα του Βαλβέρδε ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με τα σχέδια του Κόκκαλη. Διότι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κάνει τον δικό του σχεδιασμό με βάση τις εισηγήσεις του Ανδρέα Νινιάδη, αλλά και το μπάτζετ που προκαθόρισε για τον χειμώνα.

Εκείνο που δεν τέθηκε στη συζήτηση των δύο ανδρών αφορούσε την τελευταία λεπτομέρεια. Τα χρήματα δηλαδή που θα διαθέσουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυσή τους. Κυρίως, επειδή πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία τους στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και από την πώληση του Βασίλη Τοροσίδη. Διότι ενδεχόμενος αποκλεισμός του Ολυμπιακού θα περιορίσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ και οι προσθήκες θα ‘ναι τύπου… Σίσιτς, δηλαδή ένας παίκτης σαν τον Φερνάντο Μάρκες.


Σχολιάστε εδώ