Αποστολικά και… άλλα

=Οικονομικό Αρμαγεδδώνα και χάος μας υπόσχονται αυτοί που δημιούργησαν το χάος.

=Χάπι για να αδυνατίσουμε υπάρχει, μήπως τώρα με την κρίση και τις δύσκολες μέρες κάποιοι ψάξουν να βρουν χάπι για να παχύνουμε;

=Εδώ ο κόσμος χάνεται και στο ΠΑΣΟΚ ράβουν κοστούμια

υπουργών.

=Το κακό μάτι Μητσοτάκη έπιασε τον Σουφλιά μετά τις τελευταίες επιτυχείς κινήσεις του Σαρακατσάνου, που έγινε

ουσιαστικά αντιπρόεδρος

της κυβέρνησης.

=Κάποιοι αστυνομικοί είναι

οπαδοί της γυμνής αλήθειας,

γι’ αυτό και ξεβρακώνουν

τους πολίτες όποτε τους

συλλαμβάνουν.

=Βατερλο…παίδιο.

=Χρημα…ληστήριο το

χρηματιστήριο.

=Πού είναι τώρα τα χρυσά παιδιά του χρηματιστηρίου με τις μεγάλες αποδόσεις που υπόσχονταν; Πού είναι τώρα οι εισαγγελείς να τους μπαγλαρώσουν μέσα στον Κορυδαλλό, γιατί σιωπούν όλοι;

=Και να κεφαλαιοποιήσετε τη λαϊκή δυσαρέσκεια, σύντροφοι, σε λίγο χρόνο θα την εξανεμίσετε λόγω παρελθόντος.

=Αν εξακολουθήσει η κρίση να πλήττει την Ευρώπη και την Αγγλία, ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου.

=Η κρίση θα χτυπήσει σύντομα και τον αθλητισμό. Ήδη αναπροσαρμόζονται μπάτζετ και χορηγίες σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και λοιπά αθλήματα.

=Η κρίση το μόνο που δεν χτυπά είναι ο τζόγος, κρατικός ή μη. Εκεί βρίσκουν αποκούμπι οι χτυπημένοι της κρίσης, ελπίζοντας στο όνειρο.

=Θα μπορούμε να αγαπούμε με μια τεχνητή καρδιά.

=Παρελάσεις γκρίνιας σε

διάφορες περιοχές της χώρας. Κάποιοι ακτιβιστές ξεπέρασαν τους ήρωες.

=Ο Μητσοτάκης κι αν γεράσει, το χούι της παρέμβασης δεν

το κόβει.

=Ο «καταλληλότερος» σιωπά, αλλά μέσα του βράζει για το

ΠΑΣΟΚ. Κάποια ώρα θα εκραγεί ο Σημίτης κι αυτό θα φανεί σε λίγο διάστημα και είναι ανάλογα με το τι ΝΕΑ θα του φέρουν οι προξενητάδες μας.

=Εντός γραμμής Γιώργου η Άννα, που μίλησε για δημόσιο χαρακτήρα της παιδείας. Πολύ το παιδεύουν το θέμα στο ΠΑΣΟΚ οι σύντροφοι.

=Η κρίση θα χτυπήσει σύντομα και τους ισχυρούς εμίρηδες. Τους βλέπω να γίνονται κακοεμίρηδες σε λίγο καιρό και μη μου πείτε ότι το έγραψε πρώτος ο νομπελίστας…

=Έτσι και αρχίσουμε να ψαχουλεύουμε τα περιουσιακά των μονών και των καλογήρων, κάποιοι θα χάσουν για τα καλά τον βιλά-ρειο ύπνο τους.

Πόσοι από εσάς, κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι και λοιποί συγγενείς του πολιτικού συστήματος, έχετε χτίσει σπίτια και βίλες σε καταπατημένες περιοχές του Δημοσίου και τώρα μας το παίζετε και ηθικοί στην περίπτωση του Εφραίμ…

=Έρχεται Αρμαγεδδών και στο ΠΑΣΟΚ χτενίζονται…

=Μάλλον ποδαρικό θα κάνει ο καινούργιος χρόνος και φέτος στη Χ. Τρικούπη. Η μετακόμιση δεν βλέπω να γίνεται νωρίτερα από τον Γενάρη.

=Όταν ο Τεν Κάτε αντιδράσει, το πρωτάθλημα θα έχει αράξει πάλι στο λιμάνι…

=Ο Παπαχρόνης της ενημέρωσης έχει ξεσαλώσει παντελώς.

=Σε λίγο ο Alpha θα θυμίζει στρατοδικείο με τόσες μηνύσεις στον Κοντομηνά.

=Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Μάκη Κουρή, την Τόνια Αντωνίου, τον Θεοδόση, τη φίλη μου Μαρινέλα, τον φίλο μου Νίκο Λεοντίου, τον Πέτρο Ευθυμίου, την Αθανασία για τη συμπαράστασή τους στο μικρό πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε. Πάνω απ’ όλα τα δύο παιδιά μου, καθώς και τον καλό μου φίλο Γιώργο Κατσαφαρέα, τον αδελφό Παναγιώτη Τσαρούχα και τον Μάρκο Μουζάκη, καθώς και τον Δημήτρη Μηλιάκο. Να είστε πάντα καλά, φαίνεται πως έχω ακόμα γερή καρδιά και αντέχει στα δύσκολα… Κλεοπάτρα.

Ανδρέας ο πρωτόκλητος

=Αληθεύει ότι νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έραβε φράκο για την ορκωμοσία; Τόση σιγουριά, τόση επιπολαιότητα…

=Να σώσουμε τα αρχαία της Ακαδημίας Πλάτωνος, αγαπητοί Αθηναίοι, αλλά το να εμποδίσετε να χτιστεί το κτίριο της νομαρχίας είναι ουτοπία. Ούτε σε αρχαία χτίζεται, ούτε δημιουργούνται προβλήματα. Ας αφήσουμε τις τζάμπα κλάψες. Άλλωστε εσείς, πού έχετε χτίσει αλήθεια τα σπίτια σας;

=Χρυσός πόλεμος έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ για τους χρυσοπληρωμένους συνεργάτες του προέδρου. Πολλές φορές ο χρυσός δεν ενώνει, μάλλον χωρίζει. Και με την ευκαιρία ας ρωτήσω πόσο αλήθεια αμείβονται τα χρυσοπληρωμένα (green golden boys) του ΠΑΣΟΚ;

=Στο ΠΑΣΟΚ άλλοι ράβουν κοστούμια και άλλοι τα σκίζουν, καλή ώρα όπως ο αντιβασιλέας Φίλιππος ο Α΄, γιατί υπάρχει και αντιβασιλέας Φίλιππος ο Β΄ στο ΠΑΣΟΚ. Εκ Λαρίσης ορμώμενος.

=Είναι ντροπή κάποιες επιτροπές κατά της ακρίβειας να ταυτίζονται με το ΟΧΙ και το μεγαλείο του πολέμου του ’40. Ας μην τα ευτελίζουμε όλα για μια χούφτα ψήφους.

=Ο μακεδονομάρχης μάς θύμισε με μεγαλοπρέπεια ότι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς. Να ‘ναι καλά.

=Και να θέλουμε να αγιάσουμε, δεν μας αφήνει ο ηγούμενος Εφραίμ. Κάθε τρεις και λίγο παρεμβαίνει ο Α-θεόφοβος. Έλεος, καλόγερε, αν είναι βαριά η καλογερική ξυραφάκια μπλε Gillette και θα είσαι μια χαρά.

=Ποιος υπουργός φοβάται τις επόμενες αποκαλύψεις και γιατί;

=Αλήθεια, γιατί κάποιοι τα έχουν βάλει με τον Σγουρό; Μήπως δεν τους έκανε τα χατίρια που ήθελαν;

=Κοίτα να δεις που ο ΕΛΤΑΤΖΗΣ το παίζει ΕΣΑΤΖΗΣ και διαγράφει λες και είναι του μπαμπά του τα γραμματόσημα.

=Γιατί τα «έσπασε» η Εθνική Τράπεζα με τη Φάνη Πετραλιά για το θέμα των χαμηλών δανείων του ΟΕΚ;

=Να κάνει εξαγωγές με τούρκικα φέσια ήξερε ο εθνικός τραπεζίτης, να δώσει χαμηλότοκα δάνεια στους φτωχούς Έλληνες με τη συνδρομή του κράτους δεν μπορεί…

=«Αγροτική και πάσης Ελλάδος».

=Ο Σουφλιάς δεν ακούει τι του λέει ο Αλογοφέσις και ο Αλογοφέσις δεν βλέπει τι βλέπει ο Σουφλιάς. Κυβέρνηση χάρμα ιδέσθαι και χάρμα ομιλείν. Και στα άλλα με υγεία.

=Το γνωστό τραγούδι κατα-καταρρέω τραγουδά «γαλάζιος» βουλευτής.

=Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ γραμματέα, κάποιοι στα ΕΛΤΑ σας βάζουν γραμματόσημο αντιπολίτευσης με κάποιες ενέργειές τους και μάλιστα εν ονόματί σας. Για ρωτήστε τι γίνεται και πάρτε κεφάλια στους συνδικαλιστάδες.

=Στο τέλος δεν θα προλάβουν να κάνουν ανασχηματισμό, αλλά σχηματισμό ΝΕΑΣ κυβέρνησης.

=Τέλος και ο κυρ Τάκης της Εθνικής και ο Αλογοσκούφης. Ο Σουφλιάς τούς σούβλισε στην Κυβερνητική Επιτροπή.

=Το κακό σε τούτη την κυβέρνηση είναι ότι δεν υπάρχει ούτε γάιδαρος ούτε σαμάρι να χτυπήσουνε. Και όλοι βαράνε στον βρόντο.

=Ποιος γνωστός επιχειρηματίας έχει βγει για θαλασσοδάνεια στην αγορά;

=Η υπόθεση Alpha – Γερμανών δεν έχει κλείσει εντελώς. Υπάρχουν ακόμη μπερδέματα που παραπέμπουν σε καλά ξεμπερδέματα.

=Ε… όχι και Πάπας της δημοσιογραφίας, φίλε μου. Κόψε κάτι, κόψε κάτι. Τουλάχιστον βγάλε την κουκούλα. Ίσως έτσι να αγιάσεις.

=Μέχρι τώρα ξέραμε ότι κελαηδούν οι καρδερίνες, αλλά και οι σπιούνοι δεν πάνε πίσω…

=Αληθεύει ότι κάποιοι ΠΑΣΟΚοι θέλουν την Αγροτική Τράπεζα μη ανταγωνιστική για όφελος άλλης κρατικής τράπεζας λόγω παλιάς τους θητείας; Αληθεύει επίσης ότι τη θέλουν απαξιωμένη μήπως και γλιτώσει το ΠΑΣΟΚ τα χρέη που έχει στην Αγροτική Τράπεζα; Ματαιοπονούν, ο Γιώργος θα τραβήξει σε κάποιους το αφτί επειδή γνωρίζει τις προθέσεις τους. Θυμηθείτε το.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ