ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκεφτόταν καιρό τη μη συμμετοχή της ομάδας του στην κεντρική διαχείριση της Σούπερ Λίγκας, αφού έβλεπε ότι θα έπαιρνε τη μικρότερη αύξηση απʼ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν είχε πεισθεί περί της μη συμμετοχής της και δεν είχε λάβει την οριστική του απόφαση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έλαβε την τελική του απόφαση για να μη συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στην κεντρική διαχείριση, όταν έμαθε για τις συμφωνίες της MIG με την εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας Tellas και κινητής τηλεφωνίας Wind, οι οποίες πρόκειται να μπουν στο πακέτο που θα προσφέρει η NOVA σε όσους θα εγγραφούν συνδρομητές για να παρακολουθούν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας. Βλέποντας λοιπόν ο κ. Κόκκαλης την τεράστια μπίζνα που πήγε νʼ ανοίξει διά της πλαγίας οδού και στην περίπτωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, απεχώρησε. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνώριζε πολύ καλά και τις άριστες σχέσεις του προέδρου της Σούπερ Λίγκας Κώστα Πηλαδάκη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και είχε πληροφορηθεί και για εταιρεία στοιχήματος που ετοιμαζόταν να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση και να αποκομίσει οφέλη.

Έτσι δεν δίστασε ούτε στιγμή να μη συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση, ενώ δεν είναι άσχετα όλα αυτά και με τις κατηγορίες που απηύθυνε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο για μεσολαβητές και άλλα τέτοια. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του προέδρου του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι έπαιξε ρόλο και η συμμετοχή της Forthnet στην όλη ιστορία, στην οποία πλέον ανήκει η NOVA, αφού πολύ μικρό ποσοστό στην εν λόγω εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας κατέχει ανταγωνιστής του στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, που σε αυτά τα θέματα θεωρείται από τους πιο δυνατούς παίκτες, αποχώρησε και πήρε μαζί του και τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης και της Βιαμάρ Χρήστο Πανόπουλο, που έκλεισε και αυτός με την ΕΡΤ, στην οποία ετοιμάζονται να προσχωρήσουν και άλλες ομάδες με πρώτο τον ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ