Στην Ελλάδα βρίσκεται…

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη ομάδα γερμανών αντιφασιστών, με επικεφαλής τη βουλευτίνα κ. Γκέσιν Λετς, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από το Εθνικό Συμβούλιο για την υποστήριξη του αγώνα διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα επισκεφθούν μαρτυρικά χωριά και πόλεις-τόπους θυσίας και αντίστασης, συγκεκριμένα το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, τη Νίκαια και την Καισαριανή, θα συναντηθούν με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και δημοτικές αρχές, θα επισκεφθούν την πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, θα συζητήσουν με έλληνες πολίτες και θα ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή όλων των Ελλήνων για την απόδοση δικαιοσύνης σε σχέση με το μείζον ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.

Τέλος, τη Δευτέρα 27/10 στις 11 π.μ., στην αίθουσα των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, Σίνα 10, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με τη βουλευτίνα Γκέσιν Λετς, τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Μανώλη Γλέζο και έναν εκπρόσωπο των νέων γερμανών αντιφασιστών. Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο υπεύθυνος του Εθνικού Συμβουλίου για τη Γερμανία Δαμιανός Βασιλειάδης και ο γραμματέας Ευάγγελος Μαχαίρας.


Σχολιάστε εδώ