ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

Στην πορεία, όμως, ο ισπανός τεχνικός αντιλήφθηκε ότι ο Άντζας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα και έτσι εισηγήθηκε ήδη στον Σωκράτη Κόκκαλη να επεκτείνει το συμβόλαιο του Δραμινού, καθώς είχε πληροφορηθεί ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Κόκκαλης, βέβαια, τηρεί ακόμα στάση αναμονής. Αλλά, όπως τόνισε και στην πρόσφατη συζήτησή του με τους αρχηγούς, στα σχέδιά του είναι η παραμονή όσων παικτών αποδεδειγμένα προσφέρουν στον Ολυμπιακό. Απλώς, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει να κρατήσει ζεστούς τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Θέλει να διασφαλίσει πρώτα την κατάκτηση του τίτλου και έπειτα να προχωρήσει στις συζητήσεις μαζί τους.

Ο Άντζας, πάντως, θα ήθελε να μείνει για άλλον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, αν και ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Περιμένει κι αυτός να ακούσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ την ανανέωση της εμπιστοσύνης στις ικανότητές του, καθώς είναι παίκτης ψυχολογίας και μόνο όταν αισθάνεται άνετα μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές του.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη στο θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη. Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο παίκτες να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ο ένας να κινείται ανάλογα με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του άλλου. Όπως έγινε και στην Εθνική.


Σχολιάστε εδώ