Θέμα γυμναστή στην Εθνική θέτει και η ΑΕΚ

Θέμα κακής εκγύμνασης των διεθνών της ποδοσφαιριστών κατά την παραμονή τους στην εθνική ομάδα των ανδρών εγείρει και η ΑΕΚ μετά τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη επίσημα, αλλά θα εκδηλωθεί με τη μορφή διαρροών στον Τύπο, όπως και στην περίπτωση των «πράσινων». Η Ένωση, μάλιστα, έχασε τις τελευταίες ημέρες δύο από τα βασικά της στελέχη για διάστημα ενός μήνα, τον αρχηγό της εθνικής Άγγελο Μπασινά, ο οποίος υπέστη τράβηγμα μετά την επιστροφή του από την εθνική ομάδα και θα απουσιάσει για τρεις περίπου εβδομάδες, και τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Ελβετία.

Στην περίπτωση του Κυριάκου, βέβαια, δεν μπορεί να τεθεί κανένα θέμα μιας και τραυματίστηκε την ώρα του αγώνα, αλλά για τον Μπασινά οι άνθρωποι της ΑΕΚ αφήνουν να εννοηθεί σε κατʼ ιδίαν συζητήσεις τους ότι το τράβηγμα που υπέστη μπορεί και να είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας των διεθνών ποδοσφαιριστών στη διάρκεια της παραμονής τους στην εθνική ομάδα. Το ίδιο θέμα είχε εγείρει και ο Παναθηναϊκός που είχε κάνει λόγο για τις χειρότερες μετρήσεις που βρέθηκαν στους διεθνείς με την επιστροφή τους από την εθνική. Όλα αυτά εγείρουν και πάλι θέμα πρόσληψης γυμναστή στην εθνική ομάδα, κάτι που ο Ότο Ρεχάγκελ έχει αρνηθεί κατά το παρελθόν και το ίδιο έκανε και πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2008.
Το αν θα γίνει ή όχι πρόσληψη γυμναστή στην εθνική είναι κάτι που συζητείται και μάλιστα αυτήν τη φορά τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Βασίλης Γκαγκάτσης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκτιμούν ότι πρέπει να εξεταστεί σοβαρά και να πείσουν τον Όθωνα, αλλά και τον συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη, να δεχτούν να προσλάβουν γυμναστή στην εθνική, κάτι που θα βοηθήσει και την ίδια την ομάδα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φανεί ότι… μένει από δυνάμεις, με τελευταίο παράδειγμα τις εμφανίσεις της στο Euro 2008, στο οποίο και στα τρία παιχνίδια οι διεθνείς ήταν εμφανώς κουρασμένοι στα τελευταία λεπτά.


Σχολιάστε εδώ