Η ώρα της Ομογένειας να μαυρίσει την παρέα του Μπους

Στην υπονόμευση όλων των εθνικών μας θεμάτων με τη στήριξη των επεκτατικών σχεδίων της Τουρκίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων από την παρέα του Μπους, που διεκδικεί με τον ΜακΚέιν τη συνέχιση της παραμονής της στον Λευκό Οίκο. Μια στάση κόντρα στο Δίκαιο και την Ιστορία, που βάζει βόμβα στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ξεχνώντας τι χρωστάνε στην Ελλάδα, που σʼ όλες τις κρίσιμες στιγμές τούς στάθηκε.

Έφθασε ο κύριος Μπους να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, προσπάθησε με τον Νίμιτς να μας διαλύσει και μας έβαλε υπό απαγόρευση, στην ίδια μοίρα με τρομοκράτες, με τη μη κατάργηση της βίζας.

Είναι η ώρα της Ομογένειάς μας. Tων Ελλήνων της Αμερικής, να μιλήσουν. Να δείξουν τη δύναμή τους. ΟΧΙ σʼ αυτούς που μας έστησαν στον τοίχο.

Στις κάλπες της 4ης Νοεμβρίου η Ομογένεια πρέπει να στείλει το μήνυμά της σ’ εκείνους που δεν σεβάστηκαν την Ελλάδα, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της και την προσφορά της σ’ όλο τον κόσμο. Σ’ εκείνους που μας πούλησαν… Κι αυτό το μήνυμα ισχύει και για τους χθεσινούς και για τους αυριανούς… Κι ας μη μέμφονται τους Έλληνες ότι γίναμε αντιαμερικανοί. Γιατί αυτοί, με τις επιλογές τους, μας κάνουν αντιαμερικανούς…


Σχολιάστε εδώ