Απέκρυψε ότι είχε κηρυχθεί έκπτωτη!

Τελικά, πράγματι, η εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είχε κηρυχθεί έκπτωτη σε άλλο δημόσιο διαγωνισμό και η ποινή αυτή ήταν σε ισχύ κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού των Ιωαννίνων, όπως γράψαμε. Η εξώδικη καταγγελία της εταιρείας ΕΛΕΚΤΑ κίνησε το θέμα ότι η διοίκηση του νοσοκομείου απέστειλε έγγραφο στην εταιρεία Ν. Παπαποστόλου ΕΠΕ, την οποία κοινοποίησε στο γραφείο του υπουργού Υγείας, με το οποίο καλεί την εταιρεία να στείλει επικυρωμένο αντίγραφο της υπ’ αριθμ. 421/206 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Φαίνεται πως είναι η επίμαχη απόφαση της έκπτωσης που δεν έχει ανασταλεί και (το σημαντικότερο) ζητά να απαντήσει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας (ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Παπαποστόλου) επί του περιεχομένου της από 14.12.2006 υπεύθυνης δήλωσής του προς το Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στη δήλωση αυτή προφανώς ο κ. Παπαποστόλου έχει βεβαιώσει το νοσοκομείο ότι η εταιρεία του δεν έχει υποπέσει σε σοβαρό παράπτωμα κατά την άσκηση της επαγγελματικής της δραστηριότητας, ότι υπήρξε συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις και στις υποχρεώσεις της εν γένει προς τον δημόσιο τομέα.

(ενώ ήταν σε ισχύ η 421/2006 απόφαση σε βάρος της εταιρείας αυτής) και ότι δεν έχει κάνει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την Υπηρεσία.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ΕΛΕΚΤΑ επέδωσε και νέο εξώδικο έγγραφο, αυτήν τη φορά προς το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης για άλλον διαγωνισμό για το Νοσοκομείο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ στη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει το ίδιο ακριβώς ζήτημα!


Σχολιάστε εδώ