Ένας ένας, μη σπρώχνετε…

Συνεχίσθηκαν και την εβδομάδα που πέρασε οι επισκέψεις υπουργών στα γραφεία του «Ελεύθερου Τύπου». Σειρά είχε ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που τον υποδέχθηκε η Γιάννα και είχαν συζήτηση και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον διευθυντή της εφημερίδας Σεραφείμ Κοτρώτσο και τα στελέχη του «Ε.Τ.». Αυτός ο… συνωστισμός υπουργών επιβεβαιώνει αυτά που έχουν γράψει οι «Τυπολογίες» για την πλήρη αλλαγή-στροφή του κλίματος.

Και ανοίγματα σε υψηλό κοινό

Στο μεταξύ περιοδικό διανόησης και σκέψης προχωρά η κυρία Αγγελοπούλου! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση του «Ελεύθερου Τύπου» να ενισχύσει την εφημερίδα με εκδόσεις πολλών ειδικευμένων ένθετων εντάσσεται και η προσπάθεια ανοίγματος σε ιδεολογικούς χώρους. Το νέο περιοδικό θα κυκλοφορεί κάθε μήνα και θα περιλαμβάνει αναλύσεις και άρθρα από τη δεξαμενή της ελληνικής αλλά και της διεθνούς διανόησης. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ένθετα, ανακοινώθηκε η ένταξη του γυναικείου μηνιαίου περιοδικού μόδας «Harper’s Bazaar» των Αττικών Εκδόσεων στο φύλλο της Κυριακής. Για πρώτη φορά το περιοδικό θα ενταχθεί στην εφημερίδα τον Φεβρουάριο του 2009 με τιράζ 140.000 τευχών. Με τη μέθοδο της συνεργασίας θα αναβαθμιστεί και το μηνιαίο περιοδικό του αυτοκινήτου.

Την έκδοσή του θα αναλάβουν οι Εκδόσεις Λυμπέρη, στα πρότυπα της συνεργασίας με την ΙΜΑΚΟ που ετοιμάζει για τον «Ελεύθερο Τύπο» το κυριακάτικο περιοδικό «ET Weekly». Επίσης ήδη ο Α. Μαμαλάκης βρίσκεται στο Μαρούσι για την έκδοση γκουρμέ περιοδικού, ενώ ετοιμάζουν και οδηγό αγοράς, καθώς και ένα ακόμη ένθετο για την υγεία.

Έφυγε

Όπως είχαμε γράψει, αντικαταστάθηκε ο ως τώρα υπεύθυνος του αθλητικού τομέα Άρις Νικολάκης από τον Μαν. Δράκο.

Η συμφωνία είναι ότι ο Νικολάκης θα στέλνει με φαξ τη συνεργασία του.


Σχολιάστε εδώ