O κόσμος καίγεται, και η Ντόρα μας εξηγεί… πώς χαλαρώνει!

ΕΔΩ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν… Τη στιγμή που η κυβέρνηση «συνταράσσεται» από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και η οικονομία βρίσκεται σε κρίση, η Ντ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της («Πολίτης») περιγράφει… ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. «Μου αρέσει να ξεκουράζομαι σε ταβερνάκια με τον άντρα μου, τα παιδιά μου και καλούς φίλους, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο, ακούγοντας μουσική στη διαδρομή για το Καρπενήσι», αναφέρει.

Υποθέτοντας ότι το πανελλήνιο διακατέχεται από τη σχετική αγωνία, η Ντόρα… διηγείται πώς περνάει ένα τυπικό 24ωρό της. «Με το που ξυπνήσω θα κάνω γυμναστική και θα ενημερωθώ από τον ελληνικό και τον ξένο Τύπο. Μετά θα πιω καφέ με τον άντρα μου…» (όπου προφανώς συζητούν μεταξύ άλλων και τη δουλειά με το γήπεδο του γκολφ για τους Μεσογειακούς Αγώνες…)

Με δεδομένη την «υπόγεια διαμάχη» που είχε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια με τον Θ. Ρουσόπουλο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά η κ. Μπακογιάννη υπερασπίζεται τη Μάρα Ζαχαρέα. «Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμά της, ανεξαρτήτως του τι επαγγέλλεται ο σύζυγός της», σημειώνει και προσθέτει: «Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν να εγείρονται θέματα, αλλά δεν μπορεί μια γυναίκα να ετεροπροσδιορίζεται με σημείο αναφοράς τον άντρα της».


Σχολιάστε εδώ