Το κράτος να στηρίξει τη δασκάλα του Μεγάλου Δερείου

Ο ενδοτισμός του ελληνικού κατεστημένου κατάφερε δυστυχώς η Θράκη μας να αποτελεί σήμερα περιοχή μειωμένης κυριαρχίας.

Οι τοπικοί εκεί «άρχοντες» όχι μόνον ανέχονται αλλά και συνεπικουρούν τις απαράδεκτες ενέργειες των ψευτομουφτήδων της περιοχής, των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των τουρκοφίλων εκφραστών της επεκτατικής προπαγάνδας της γείτονος, που τολμούν ακόμη και να διαλαλούν από τους μιναρέδες τους «Μπατί Τρακί Τουρκ» (η Θράκη είναι τουρκική).

Αποκορύφωμα της δράσεως των ανωτέρω αλλά και του ελλαδικού ενδοτισμού η πολεμική που υφίσταται η ηρωική δασκάλα του Μεγάλου Δερείου κ. Χαρά Νικοπούλου. Δεν της έφτανε η εχθρική αντιμετώπιση των τουρκολάγνων καθώς και ο προπηλακισμός της, την προηγούμενη εβδομάδα είδε «έλληνες» αιρετούς αντιπροσώπους του ελληνικού κράτους να διαδηλώνουν εναντίον της από κοινού με τους μουσουλμάνους!

Απευθύνομαι στους κ.κ. υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και προς κάθε αρμόδιο, να μας ενημερώσουν για το λάθος που κάνει ή τι δεν κάνει σωστά αυτή η δασκάλα, ειδάλλως να πράξουν το αυτονόητο, να στηρίξουν αυτήν την ψυχωμένη λειτουργό, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον κλάδο της και όλους τους έλληνες.

Αγγελόπουλος Σπύρος
Στρατιωτικός ε.α.
Πρόεδρος Γλωσσικού Ομίλου Βόλου


Σχολιάστε εδώ