Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα!

: Ακούω ότι την Τετάρτη θα μείνει μόνος ο Γιώργος με τον Καρατζαφέρη. Θα κάνουν δηλαδή κολεγιά Καραμανλής, Αλέκα, Αλαβάνος; Γιατί όχι. Τα ετερώνυμα δεν έλκονται; Άλλο που δεν θα ‘θελε ο Παπανδρέου. Να του αφήσουν ελεύθερο το γήπεδο.

: Έχουν τέτοια… αγάπη για τον αρχηγό τους στο ΠΑΣΟΚ, που άκουσα βαρβάτο στέλεχος να λέει: – Αν κλείσει το μαγαζί ο Γιώργος θα πάει καλύτερα από τώρα που το ʼχει ανοιχτό…

: Ξεφυλλίζω, όποτε προλαβαίνω, τα κοσμοπολίτικα περιοδικά, life style λέγονται στην… αγγλική, μια και η ελληνική όλο και περισσότερο περνάει στις βιβλιοθήκες – δείτε στους δρόμους αν υπάρχει ταμπέλα στα ελληνικά. Τώρα από το ένα στο άλλο σας πάω, και βλέπω να μη λείπουν από καμιά πρεμιέρα στα… Μέγαρα (όχι εκεί κάτω στην… μπόχα, όπου μένει η… πλέμπα) γνωστές φάτσες της εικοσαετίας ΠΑΣΟΚ, που όταν τους μάζεψε ο Ανδρέας βρώμαγαν τα χνότα τους από την πείνα και είχαν… τρύπιο παντελόνι. Και σήμερα χωρίς Μέγαρο και Παλλάς, μαζί με τις κυρίες τους (που ντύνονται μόνο σε οίκους μόδας και με κοσμήματα από τον Καίσαρη), δεν μπορούν να ζήσουν. Αυτά βλέπει ο κόσμος και λέει, με το δίκιο του, ΠΟΙΟΝ να ψηφίσω…

: Και όλα τα παραπάνω δένουν απόλυτα σε μια φωτογραφία που είχε η καλή συνάδελφος Ελένη Μπίστικα στο «Κ» της «Καθημερινής» από την παράσταση «Μήδεια» του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που έδειχνε, όταν έληξε και άδειαζε η αίθουσα, το πρόγραμμα να μένει πίσω, στα άδεια καθίσματα. Μα, καλή μου Ελένη, για το πρόγραμμα νομίζεις πήγαν; Για επίδειξη πήγαν οι κυρίες μετά των κυρίων, που έχουν ξεχάσει τον λαουτζίκο που τους έκανε φίρμες… Σκέφθηκαν ποτέ αν η… πλέμπα θα μπορέσει να πάει ποτέ στα Μέγαρα; Γι’ αυτό και συνεχώς αδειάζουν οι πλατείες και έχουν μείνει μόνο σε φωτογραφίες εκείνες οι λαοθάλασσες… Τότε έτρεχαν στους δρόμους για να πάει ο λαός στην εξουσία. Και αντί του λαού στρογγυλοκάθισαν οι κύριοι με τις κυρίες στην εξουσία… Και γράψανε τον λαουτζίκο στα ….. (άντε να μη με πείτε και βωμολόχο και έχω νέα μπλεξίματα με τον κ. Ζήση…).

: Είδες η κακιά Δεξιά; Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης επανέρχεται στην ενεργό δικηγορία από τη συνταξιοδότηση (!) ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης (!), πρώην βουλευτής, Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Η απόφαση αυτή, που παίρνεται πρώτη φορά, έχει ξεσηκώσει θύελλα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και έχει προκαλέσει αίσθηση στους νομικούς κύκλους, γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο. Άντε μετά να κάνει αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ και να καταγγείλει τον Χατζηγάκη ότι κομματικοποιεί τη Δικαιοσύνη.


Σχολιάστε εδώ