Τάσεις φυγής στον ΟΦΗ!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα αποδυτήρια του ΟΦΗ η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς και τον Φανούρη Βατσινά. Οι παίκτες της κρητικής ομάδας εκφράζουν καθημερινά τον προβληματισμό τους μήπως πάρει και αυτούς η μπάλα. Κυρίως όσοι προέρχονται από τον Παναθηναϊκό βιώνουν καθημερινά την αγωνία και, μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς παρουσιάζουν τάσεις φυγής. Ξέρουν, άλλωστε, ότι στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα θα αποτελέσουν τους εύκολους στόχους, σε αντίθεση με αρκετούς από τους παλιούς παίκτες οι οποίοι έχουν βρει τις άκρες τους με τους συνδεσμίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο κάποιοι παίκτες σκέφτηκαν την άμεση αποχώρηση από την προπόνηση. Τελικά πρυτάνευσε η λογική, καθώς είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και απλώς έκαναν υπομονή έως ότου αποχωρήσουν οι οπαδοί. Αργότερα, βέβαια, επικράτησε πανικός στο Ηράκλειο, διότι κάποιοι υποστήριξαν ότι υπήρξε και ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή με συνέπεια να γίνουν όλα τα νεύρα… τσατάλια.

Είναι βέβαιο ότι αν συνεχιστούν οι επισκέψεις των συνδεσμιτών στους χώρους που προπονείται η ομάδα, τον Ιανουάριο θα τεθούν τουλάχιστον δύο αιτήματα μεταγραφής. Και τότε θα σφίξει ακόμα περισσότερο ο κλοιός γύρω από τον Βατσινά, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ