Πατρινά και… άλλα

Τα όσα γίνονται εσχάτως στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα είναι βέβαιο ότι θα κοστίσουν πολλά στον τελικό λογαριασμό που θα κληθεί να κάνει το κυβερνών κόμμα στο τέλος.
Ήδη ο Θέόδωρος Γιοβάνης υπέβαλε την παραίτηση του από την ΝΟΔΕ και όπως μαθαίνουμε ακολουθούν και μερικοί ακόμα. Ποια όμως είναι η αιτία του προβλήματος; Ο Γιοβάνης ή όποιοι ακόμα φαίνεται να αντιδρούν και να αποχωρούν με ελαφρά πηδηματάκια.
Προφανώς το κεντρικό σύστημα μπορεί να θέλει η αν θέλετε να βολεύεται με τέτοιες λύσεις. Αλλά δεν θα έπρεπε να το ψάξει λίγο περισσότερο; Να δει πιο βαθιά το ζήτημα και να προβληματιστεί και μάλιστα μετά τον μεγάλο καβγά (έπεσαν και καρεκλιές μάθαμε) στα γραφεία της ΝΟΔΕ με πρωταγωνιστή τον Καρνάρη και το πρόεδρο κ. Αβραμόπουλο;
Κόλαση λοιπόν και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αλήθεια γιατί τελικά απέφυγε την επίσκεψη ο κ. Δασκαλάκης; Ποιος τελικά θα έλθει προκειμένου να μαζέψει το μαγαζί; Έφυγε ο Σπήλιος, ο Νίκος πηγαίνει… Αρσάκειο αυτή την εποχή και κανένας δεν φαίνεται ικανός να αναλάβει πρωτοβουλία.
Φυσικά ο Μιχάλης δεν ακουμπάει το θέμα γιατί και την εμπειρία αλλά και την ικανότητα δεν διαθέτει για να δώσει λύση αλλά και γιατί ο κυρ Βασίλης του έχει πει ότι κάνει τζιζ το κόμμα και μένει μακριά.
Η κ. Ράγιου κοιτάζει να κάνει την δουλειά της και να επανεκλεγεί ενώ ο κ. Παπαδημάτος μένει πιστός στις κομματικές επιταγές και θεωρεί ότι η Ρηγίλλης έχει τον τελικό λόγο.
Με λίγα λόγια τα πράγμα πάει για κλείσιμο εκτός εάν αποφασίσουν κάποιοι να πάρουν πρωτοβουλία. Και φυσικά δεν μιλάμε για δευτεράντζες, αλλά για εκείνους που έχουν ευθύνη απέναντι στον
απλό μέσο πολίτη!


Σχολιάστε εδώ