Πάλι λάδι θα βγουν οι ένοχοι, κ. Προβόπουλε;

Εξιλαστήρια θύματα φαίνεται ότι ψάχνουν στο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης της Τράπεζας της Ελλάδος, προκειμένου να βγει λάδι ο κατεξοχήν υπεύθυνος, δηλαδή ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος καταμέτρησης κ. Κεφάλας, που είναι και υπεύθυνος για την άμεση επίβλεψη και τοποθέτηση των χρημάτων στο Αποθεματικό Θησαυροφυλάκιο.

Έτσι, για την υπόθεση, που γράφαμε σε προηγούμενο φύλλο μας, των 2.800.000 ευρώ που βρέθηκαν σε κλούβα-καρότσι ξεχασμένο στους διαδρόμους του τμήματος καταμέτρησης του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, σύρονται αύριο στο Πειθαρχικό τέσσερις υπάλληλοι με βαριές κατηγορίες, και τούτο ενώ έχει αποδειχθεί από την έρευνα της επιθεωρήτριας – ανακρίτριας κ. Ιερωνυμίδου ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος. Περιέργως, λοιπόν, δεν καλείται ο προϊστάμενος του τμήματος.

Όμως ο κ. Κεφάλας μαζί με τον υποδιευθυντή κ. Βασματζή είναι άμεσοι φίλοι του διευθυντή Διοικητικού κ. Σαράφη, που με ανθρωποθυσίες τέτοιου είδους θέλει να γίνει ευνοούμενος του νέου διοικητή κ. Προβόπουλου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο διοικητής έχει καταλάβει ποιοι είναι οι επικίνδυνοι για το υποκατάστημα της Τραπέζης της Ελλάδος. Θα επανέλθουμε με νεώτερα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα για να ενημερωθεί καλύτερα ο διοικητής κ. Προβόπουλος.


Σχολιάστε εδώ