Ολιγωρία για την Ανάπλαση στα Κουντουριώτικα

ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ μέρες μετά την τελευταία ενημέρωση που έκανε ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμπελοκήπων για τα Κουντουριώτικα (συνέντευξη Τύπου της 4 Μαρτίου 2008) δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση της περιοχής και την προώθηση της Ανάπλασης, κατήγγειλαν οι υπεύθυνοι του δραστήριου Συλλόγου σε συνέντευξη που έκαναν για τα προβλήματα της περιοχής.
ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα -τόνισαν- πρέπει είναι η εκπόνηση, με διαφανείς διαδικασίες, της μελέτης Ανάπλασης της περιοχής, όμως για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ να υπογράψει δύο άλλες αποφάσεις: Μία για την οριοθέτηση ολόκληρης της περιοχής Ανάπλασης, όπως αυτή έχει οριστεί στην κοινή μελέτη δήμου και ΥΠΕΧΩΔΕ (1989) και μία για την έγκριση των προδιαγραφών των μελετών ανάπλασης.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ –είπαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου– απαράδεκτη την αδράνεια του κ. Σουφλιά σε αυτά τα θέματα και ζήτησαν την άμεση έκδοση αυτών των αποφάσεων… Μάλιστα ζήτησαν και από τον δήμαρχο να απαιτήσει να λήξει άμεσα αυτή η ιδιότυπη ομηρία από τις απαράδεκτες επιλογές και την αδράνεια του ΥΠΕΧΩΔΕ…


Σχολιάστε εδώ