Θα ακολουθήσουν και άλλοι την τύχη του Παπαδόπουλου

Η αρχή για τις λύσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό έγινε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Στην Παιανία, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό ότι την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι παίκτες, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Για τον διεθνή επιθετικό έχει δοθεί εντολή σε μάνατζερ να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό, έστω και για δανεισμό, όπως συνέβη πέρσι με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Αν δεν προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, τότε θα προταθεί στον Μάντζιο η λύση του συμβολαίου του, αλλά με τους ίδιους όρους που τέθηκαν στον Παπαδόπουλο: Δεν πας σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής, με δεδομένες τις παρουσίες των Μάτος και Ζιλμπέρτο Σίλβα στις θέσεις των αμυντικών μέσων, ενώ πρώτη εναλλακτική επιλογή του Χεν Τεν Κάτε είναι ο Σιμάο. Και γι’ αυτό αναζητείται ομάδα στο εξωτερικό, καθώς στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται ενοχλημένοι από το αίτημά του για αναπροσαρμογή συμβολαίου, όταν υπέγραψε ο Σωτήρης Νίνης.

Από κει και πέρα, τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αποτελούν οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Γκάμπριελ και ο Σόουζα. Ειδικά ο πρώτος έχει κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να κλαίνε τα χρήματα που δαπάνησαν για την απόκτησή του, κυρίως επειδή δεν δείχνει τη διάθεση να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τους δύο παίκτες ή έστω μόνο τον Γκάμπριελ σε ομάδα της Βραζιλίας μήπως και μέσα από ενδεχόμενη παρουσία στην εθνική ομάδα καταφέρουν να τον πουλήσουν στο μέλλον.


Σχολιάστε εδώ