Η ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ…

Στα Δικαστήρια μεταφέρεται η κόντρα Λαζόπουλου – Μιμής Ντενίση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις τελευταίες εκπομπές του Λάκη, τα έχει πάρει η Ντενίση και έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της να προχωρήσει σε κατάθεση αγωγών. Αυτό που, όπως λέει, την ανάγκασε να προχωρήσει σε αγωγή, ήταν οι αναφορές του Λαζόπουλου στο παιδί της.

Ανεξάρτητα από τις δικαστικές ενέργειες της Ντενίση, το θέμα των χρηματικών προστίμων έχει προβληματίσει τους Γερμανούς του RTL, τα νέα αφεντικά του Alpha, και όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, η γραμμή είναι ότι για την καταβολή αποζημιώσεων υπόχρεοι θα είναι στο εξής ο παραγωγός της εκπομπής και ο παρουσιαστής!

Στο μεταξύ, μόλις διαπίστωσε για δεύτερη φορά ο Alpha την υψηλή τηλεθέαση του Λάκη Λαζόπουλου, άρχισε τις αλλαγές. Την επόμενη Τρίτη ξαναβάζει σε επανάληψη το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και το παιχνίδι «Password» με τον Γ. Τσαλίκη το μετακινεί στο βράδυ του Σαββάτου. Να προσέξουν πάντως μην κάψουν τον Λάκη Λαζόπουλο με τις πολλές επαναλήψεις, γιατί άλλο να βάζεις επανάληψη το βράδυ του Σαββάτου κι άλλο καθημερινή, όπου οι τηλεθεατές έχουν και πολλές άλλες επιλογές.


Σχολιάστε εδώ