Η κακή φυσική κατάσταση προκαλεί τους τραυματισμούς

Ψάχνονται στον Άρη για τους απανωτούς τραυματισμούς, αλλά, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, η φυσική κατάσταση των «κίτρινων» μόνο σε επαγγελματική ομάδα δεν παραπέμπει. Μοιραία, λοιπόν, οι παίκτες υπερβάλλουν εαυτούς για να επαναφέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις επιτυχίες και κάποιες στιγμές ο οργανισμός τους τούς προδίδει και βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς.

Η ευθύνη φυσικά βαραίνει το προπονητικό επιτελείο, δηλαδή τον Κίκε Ερνάντεθ και τους συνεργάτες του. Μόνο που, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, «ο Σκόρδας είναι τόσο εγωιστής και αποκλείεται να παραδεχθεί τα λάθη του». Στη συγκεκριμένη εκδοχή, μάλιστα, αποδίδουν όσοι κάνουν αντιπολίτευση στην επιμονή του προέδρου της ΠΑΕ να στηρίζει τον ισπανό τεχνικό. Το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης, λοιπόν, απειλεί να στερήσει από τον Άρη τις πιθανότητες διάκρισης, μέσα από τους τραυματισμούς και τις απουσίες βασικών παικτών. Αν και από το περιβάλλον του Σκόρδα εκφράζεται η βεβαιότητα για την επίλυσή του με το επιχείρημα ότι «μετά τις εξετάσεις φτιάξαμε ειδικό πρόγραμμα και όλα θα στρώσουν».

Μέχρι τότε, πάντως, θα αυξάνονται καθημερινά οι αντιπολιτευτικές κραυγές. Κι αυτό είναι ένα επίσης σημαντικό ντεζαβαντάζ για τους «κίτρινους», οι οποίοι δεν είναι τόσο συσπειρωμένοι όσο την προηγούμενη διετία.


Σχολιάστε εδώ