Ενημέρωση Blue Sky στο διαδίκτυο

Άνοιγμα στον ενημερωτικό τομέα κάνει το περιφερειακό κανάλι Blue Sky, εν όψει των αδειών που θα δοθούν με βάση τον νόμο Ρουσόπουλου.

Εκτός από ένα δελτίο ειδήσεων στις 6 μ.μ., όπου δίνεται έμφαση στα τοπικά των Δήμων Αττικής, καθιέρωσε ένα «μεταδελτίο ειδήσεων» που παρουσιάζει ο Κώστας Μαρδάς στις 9 μ.μ. με αναλυτές τους Χρήστο Καπούτση (θέματα εξωτερικών και άμυνας), Χρήστο Κιούπη (κοινοβουλευτικό), Γιώργο Αλεξάκη (πολιτικά και οικονομικά).

Η δημοσιογραφική ομάδα ενισχύεται με νέους ρεπόρτερ, ενώ αρχισυντάκτης του ειδησεογραφικού τομέα ανέλαβε ο Αλέξης Διακόπουλος, προερχόμενος από τον ΑΝΤ-1 και συγκεκριμένα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο σταθμός έδωσε βήμα στον γνωστό αθλητικό συντάκτη Κυριάκο Θωμαΐδη, ο οποίος παρουσιάζει κάθε Δευτέρα στις 10 μ.μ. την πολύκροτη «Δίκη».

«Βαρύ πυροβολικό» του σταθμού ο Σπύρος Χατζάρας, που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στις 11 μ.μ. με έντονο επιθετικό σχολιασμό… κατά πάντων.

Το Blue Sky προχωρεί σε τρίωρη δικτύωση με σταθμούς της επαρχίας (ήδη συνδέεται με κανάλι της Πάτρας και της Καβάλας). Το πρόγραμμα μεταδίδεται ήδη στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.blueskytv.gr.

Ο ιδιοκτήτης του Νικηφόρος Κισανδράκης προχωράει ακόμη περισσότερο: Βρίσκεται σε επαφές με 15 περιφερειακά κανάλια για τη δημιουργία μιας δεύτερης AGB, που δεν θα παρέχει μόνο ποσοτικές μετρήσεις, αλλά και ποιοτικές.


Σχολιάστε εδώ