Διάδρομοι και Ψίθυροι

> Πειραιώς – Proton bank, αλλά και οι φερόμενες ως επικείμενες εξελίξεις στην Aspis bank. FBBank και μερίδιο της Αγροτικής. Πλείστα όσα σενάρια εξυφαίνονται πλέον στον τραπεζικό χάρτη της χώρας. Ίσως λίγο πιο γρήγορα -λόγω των διεθνών εξελίξεων- απ’ ό,τι κάποιοι τα ανέμεναν.

> «Ασφαλές» λιμάνι χαρακτηρίζει η Citi τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας! Στην ίδια έκθεση, όμως, κυριολεκτικά «θάβει» τις υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές, εκτός ίσως από αυτές των Τράπεζας Κύπρου και Marfin Popular Bank. Γενικώς, πάντως, μειώνει τις τιμές-στόχους για 9 ελληνικές τράπεζες. Ειδικότερα για τις: Αγροτική, Alpha Bank, Eurobank, Εμπορική, Πειραιώς, Κύπρου, Marfin Popular Bank και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

> Σενάρια συγχώνευσης για ΟΠΑΠ και Intralot. Τα σενάρια θα ήταν ίσως λιγότερο «πειστικά» αν τα κυκλοφορούσαν εγχώριοι παράγοντες. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα… διασπείρει η JP Morgan!

> Deutsche Bank: Ο μεγάλος γερμανικός οίκος πρόσφατα σχετικά είχε αναβαθμίσει τις συστάσεις του για δύο εισηγμένες, τις οποίες μάλιστα καλύπτει και με σχετικές εκθέσεις. Ο λόγος για τις μετοχές των Σαράντη και Frigoglass, για τις οποίες όμως τώρα προχωρά σε «κόψιμο» των τιμών-στόχων! Οψόμεθα…


Σχολιάστε εδώ