Αποστολικά και… άλλα

=Ωριμάζουν οι σκέψεις για επιστροφή του Γιάννου στο μαντρί. Όχι μόνο για τις γνώσεις του τις οικονομικές, αλλά και γιατί είναι φίλος του Γκόρντον Μπράουν.

=Η απόσταση παράδεισου και κόλασης είναι μόνο ένα αχ… Ο Γκόρντον Μπράουν το έμαθε πολύ καλά.

=Κυκλοφορεί ο γνωστός προξενητής για τις σχέσεις Γιώργου – Σημίτη… Εκτίθεται με όσα λέει δεξιά και αριστερά διότι ο Γιώργος δεν αποφάσισε και φυσικά ούτε ο Σημίτης θέλει να έχει αποφασίσει.

=Αν δεν είχαμε μπει στην ΟΝΕ θα ήμασταν EL… ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

=Ποια είναι η Καλομοίρα του ΠΑΣΟΚ; Το τι λένε οι σύντροφοι για πάρτη της δεν περιγράφεται. Μάλιστα, όπως η αοιδός Καλομοίρα φτιάχνει πίτσες στην Αμερική, έτσι και η «πράσινη» Καλομοίρα θα φτιάχνει πίτσες μπλε σε λίγο καιρό.

=Οικονομική Σταθερότητα.

=Δεν κινδυνεύει η περιουσία των ταμείων, λέει η Φάνη Πετραλιά. Σάμπως ξέρουν, Φάνη μου, τα ταμεία τι περιουσία έχουν, για να ξέρουν αν κινδυνεύει ή όχι;

=Ωραίο το ανέκδοτό σου, Βαγγέλη, με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που έκανες, γελάσαμε. Να ‘σαι πάντα καλά, φίλε μας. Αλλά το υπουργείο Διαφάνειας και Διαφθοράς πού το βρήκες; Είναι τόσο διεφθαρμένοι οι «πράσινοι»;

=Αν πάει ο Εφραίμ στον παράδεισο, είναι ικανός να βάλει χέρι και στην περιουσία του Θεού. Αχόρταγος ο διαολοκαλόγερος, πολύ αχόρταγος.

=Ξεχρεώστε στον κόσμο την παλιά συμφωνία και μετά ψάξτε για ΝΕΑ, σύντροφοι.

=Με ποιους θα κυβερνήσεις, Γιώργο;

=Η ζωή μας έχει γίνει ποδήλατο… 10.000 αθηναίοι ποδηλάτες το έδειξαν με τη συμμετοχή τους στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας.

=Θαύμα… θαύμα. Στο ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν ότι υπάρχει διεθνής κρίση, επιτέλους. Δόξα στον καλόγερο Εφραίμ…

=Δυστυχώς, τα πολιτικά ανέκδοτα μας κυβερνούν.

=Θα γυρίσουμε στο προπατορικό αμάρτημα.

=Σεισμοί πολλών Ρίχτερ στο πολιτικό σύστημα. Ελπίζω να μην κάνουν λάθος στη μέτρηση όσοι καταλαβαίνουν από σεισμούς.

=Χτύπημα της Μέδουσας για τη «γαλάζια» κυβέρνηση η υπόθεση της Δικαιοσύνης.

=Ευτυχώς που η Δικαιοσύνη έχει ΤΙΜΗ.

=Ακόμα και τα Ρίχτερ κάνουν γκάφες.

=Βαλτοπέδιο, ναρκοπέδιο, ανταρτοπέδιο, Εφραιμοπέδιο όλα τα καλά συμβαίνουν στις πύλες του Ύψιστου Θεού, στο Άγιον Όρος του.

=Έρχονται και άλλες υποθέσεις από λιμάνι μεριά. Τώρα αν ο Εφραίμ έχει βάλει και εκεί το χέρι του offshorοψόμεθα ες Βιστωνίδα.

=Το μπόρα είναι θα περάσει δεν ισχύει στην υπόθεση της Δικαιοσύνης.

=Ποιος υπουργός απεργεί;

=Ειδικοί αυτόχειρες οι «γαλάζιοι» σύντροφοι.

=Σας έγραφα για την πολυπραγμοσύνη συμβούλου υπουργού… Τώρα σας λέω ότι το εν λόγω υπουργείο είναι στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες 5 ημέρες λόγω της υπόθεσης Βατοπεδίου.

=Ο Σουφλιάς, παρότι δεν ακούει καλά, βλέπει όμως άριστα…

=Το Άγιον Όρος κάνει θαύματα. Ανέστησε πολιτικά τον Δρυ και τον Φωτιάδη εκεί που τους είχαμε ξεχάσει παντελώς. Ο όσιος Εφραίμ μας τους θύμισε.

=Όταν βουλιάζει ένα καράβι, δεν υπάρχει ΣΑΝΙΔΑ σωτηρίας, «γαλάζιοι» σύντροφοι.

=Τα απρόβλεπτα γεγονότα καθορίζουν τις εξελίξεις.

=Ούτε πρωθυπουργοί ούτε θεοί ούτε θνητοί πρέπει να επεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Απαγορεύεται διότι δεν είναι επιτρεπτό.

=Προς χαχολίους επιστολή Εφραίμ ηγουμένου το ανάγνωσμα.

=Για όσους αδαείς δεν γνώριζαν την ιστορία με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη χώρα μας, το Σύνταγμα προβλέπει ιδιοκτησία, απαλλοτριώσεις. Άρα λοιπόν όταν θέλει να αποκτήσει σαν φορέας Δημοσίου μια περιουσία ενός άλλου φορέα φυσικού προσώπου, πληρώνεις αποζημιώσεις και αποκτάς. Η δήμευση δεν υπάρχει πουθενά για όσους άσχετους φωνάζουν ότι το κράτος μπορεί να δημεύει. Και όσον αφορά τις περιοχές Natura που υπάρχει ιδιοκτησία, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης γης, αλλά μεταβιβάσεις και πωλήσεις φυσικά και γίνονται, για να μην τρελαθούμε με τα όσα τρελά και υπερβολικά ακούμε αυτές τις ώρες…

=ΕΤ-3 με τον Χρήστο, τη Χριστίνα Καλημέρη. Τώρα αν μας έλεγαν και κάποιοι της ΕΤ-3 γιατί τους άλλαξαν ώρα θα ικανοποιήσουν και τη δική μας περιέργεια. Για να μη σκεφτόμαστε περίεργα, ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι.

=Ούτε σε Προανακριτική πάμε ούτε σε Εξεταστική. Σε επιτροπή κοροϊδίας πάμε και να μου το θυμηθείτε.

=Σε λίγο καιρό κανείς δεν θα θυμάται ούτε τον Εφραίμ και το Βατοπέδι…

=Αντί να κάνουμε τη λίμνη λιμνοθάλασσα και NATURA, να την κάνουμε βάλτο, να την πούμε Βαλτοπέδι και να πάτε να πνιγείτε όλοι σας.

=Τόσο πολύ μα τόσο πολύ αγαπούν τον Ρουσόπουλο στο ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια, πόσο κακό τους έχει κάνει;

=Οι «γαλάζιοι» αντάρτες βάζουν κρασί στο νερό τους και η κυβέρνηση νερό στο κρασί της. Στην υγειά μας και άσπρο πάτο… πατώσατε.

=Τις μονές μέρες, που είναι και πιο πολλές, κυκλοφορούν οι υπουργοί του Γιώργου και τις ζυγές οι υπουργοί των λοιπών τάσεων και υποτάσεων του Γιώργου.

=Αληθεύει ότι βουλευτής φρεσκοεκλεγμένος απαιτεί από τους συνεργάτες του να τον προσφωνούν υπουργό;

=Δεν ξέρω τι λέει το ρεπορτάζ του πρωθυπουργού Βαγγέλη που έκανε ρεπορτάζ για την κυβέρνηση του Γιώργου, το ρεπορτάζ του Πρωτόπαπα όμως, που είναι πιο έγκυρο λόγω εμπειρίας, λέει ότι ο Γιώργος θα κάνει υπουργούς και τον Γερουλάνο και τον Δρούτσια και την Μπαλαμάτση και τον Βαλλιανάτο και τον Δόλλη και τη Λάμψια και πολλούς και πολλές άλλες.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ