Απολογείται σήμερα, δικάζεται την Τετάρτη

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου, προετοιμάζεται για το δικαστήριο που έχει την άλλη εβδομάδα, μετά την αγωγή την οποία κατέθεσε σε βάρος της ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση και ζητώντας της ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πάντως το ΠΑΣΟΚ δείχνει να αντιμετωπίζει ενιαία τη δίκη της Χρύσας. Μαθαίνω πως η υπόθεση απασχόλησε ευρεία σύσκεψη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, στην οποία μετείχαν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης (απουσίαζαν οι Βενιζέλος και Καϊλή που είχαν άλλες υποχρεώσεις), καθώς και οι Ρέππας, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Μπόλαρης και Νιώτης. Αποφασίστηκε να δοθεί πλήρης στήριξη προς τη Χρύσα γιατί, όπως ειπώθηκε, δεν μπορεί ο Παπαγεωργόπουλος να απειλεί βουλευτές.

Οι βουλευτές πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ειδικά για το θέμα αυτό στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα δώσουν μαζικά το «παρών» και στη δίκη της Τετάρτης.

Η εκδίκαση της αγωγής έχει οριστεί για την Τετάρτη, την ημέρα που θα συζητείται στη Βουλή η πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής και προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Η εξέλιξη αυτή (ορισμός της ημερομηνίας συζήτησης και ψηφοφορίας για το σκάνδαλο) μάλλον δείχνει ότι η δίκη δεν θα γίνει.


Σχολιάστε εδώ