ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Η προώθηση του Κανελλόπουλου, ωστόσο, δεν αποτελεί τη μοναδική εξέλιξη στο διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα αναμένονται και άλλες διαφοροποιήσεις, ίσως σημαντικότερες από την αντικατάσταση του προέδρου, έστω και αν μιλάμε για τον Ντέμη Νικολαΐδη. Όπως ακούγεται στην… πιάτσα, η παγκόσμια κρίση της οικονομίας έχει επηρεάσει σημαντικά κάποιους από τους μεγαλομετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Σε σημείο που να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της απεμπλοκής τους από την «Ένωση» μέσα από την πώληση των μετοχών τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μάλιστα, τα συγκεκριμένα άτομα έχουν εξασφαλίσει και τη συγκατάθεση του Νικολαΐδη, ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεσμεύει τους υπόλοιπους μετόχους μόνο έως τον Μάιο, καθώς μετά ο καθένας μπορεί να πουλήσει όπου επιθυμεί.

Με τη διαφορά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με άμεσες εξελίξεις, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ουσιαστικά, οι πηγές υποστηρίζουν ότι μέχρι τον Δεκέμβριο ή το αργότερο τον Ιανουάριο θα μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ένας μεγάλος επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στο παρελθόν με τον «δικέφαλο», χωρίς όμως να γίνει γνωστή η ταυτότητα, δηλαδή να αποκαλυφθεί ποιος ακριβώς ενδιαφέρεται για τους «κιτρινόμαυρους». Εάν ευοδωθούν οι συζητήσεις, οι πληροφορίες μας προαναγγέλλουν την ισχυροποίηση της ΑΕΚ. Και μάλιστα, κάνουν λόγο για μήνυμα προς κάθε εμπλεκόμενο για να αντιληφθούν όλοι τη δυναμική της.

Ουσιαστικά μιλάμε για μεταγραφές τριών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από τη διεθνή αγορά για να διεκδικήσει η «Ένωση» τον τίτλο έως και την τελευταία αγωνιστική.


Σχολιάστε εδώ