άνθη του κακού

Ο άλλος προέβλεψε την οικονομική καταστροφή και του έδωσαν το Νόμπελ. Αναλογικά, δηλαδή, ο Αλογοσκούφης που την… προκάλεσε τι πρέπει να πάρει;

Μια νέα συμφωνία μεταξύ κράτους, εργαζομένων και επιχειρήσεων ζητάει ο Γιωργάκης. Και πόσα ακριβώς θέλει να μας τρελάνει;

Η ΝΔ προτείνει Εξεταστική, το ΠΑΣΟΚ Προανακριτική, ο ΣΥΝ Προανακριτική και Εξεταστική, ενώ ο Γ. Καρατζαφέρης… Επιτροπή Καλλιστείων.

Στα… βήματα του Ψωμιάδη κι ο Π. Τατούλης. Άφησε για λίγο το θέατρο για να κάνει τηλεόραση. (Με το καλό και στο κουκλοθέατρο…)

Την… κατάργηση του προϋπολογισμού ζητεί ο Αλαβάνος. Επίσης, να συλληφθεί ο πληθωρισμός και να λιθοβοληθεί η Βιστωνίδα.

Αλλάζει εκλογική περιφέρεια ο Δούκας. Από το υπόλοιπο Αττικής μετακινείται στη Β΄ Πειραιά. Κορυδαλλό μεριά…

Τι κακό δηλαδή έκαναν οι υπουργοί που αντάλλαξαν ακίνητα με τη λίμνη Βιστωνίδα; Απλώς… έβαλαν το νερό στʼ αυλάκι.

Για… υπηρεσιακούς λόγους συναντούσε, λέει, ο Μπασιάκος τον Εφραίμ. Ξέρετε, τα… γνωστά. Τάβλι, σουντόκου, μακριά γαϊδούρα…

Περιττή η διευκρίνιση ότι ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του. Όπως πάει, σε λίγο κανείς δεν θα θέλει να τον θυμάται.

Μοναστήρι στη Θεσσαλία διεκδικεί χιλιάδες στρέμματα που του είχαν χαρίσει επί Τουρκοκρατίας. Δηλαδή κινούνται βάσει… οθωμανικού δικαίου.

Το ανησυχητικό για την παγκόσμια οικονομία είναι ότι δεν… ανησυχεί ο Μ. Ανδρουλάκης. Αν ανησυχούσε, θα είχε αυτοκτονήσει ο «Ντάου Τζόουνς» (… από τα γέλια!)

Καταρρέει το σπίτι του Παύλου Μελά. Ενώ… καίγεται ήδη αυτό του… Ρουσόπουλου.

Την αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου προωθεί ο Χριστόφιας. Γιατί ταλαιπωρείται, παρακαλώ, και δεν… παραδίδεται κατευθείαν;

Σταλινικό κόμμα χαρακτηρίζει τη ΝΔ ο Τατούλης, γιατί διαφωνούν με τις απόψεις του. Ενώ αν συμφωνούσαν θα ήταν… επιθεώρηση (… με προοπτική να γίνει «Τσίρκο Μεντράνο»)!

Δηλώσεις για την παγκόσμια οικονομική κρίση έκανε κι ο Τραγάκης, αλλά περιέργως δεν προβλήθηκαν από το CNN.

Άδικο έχουν μετά όσοι λένε ότι «σκοτεινά κέντρα» πολεμούν την κυβέρνηση και υπονομεύουν το… έργο του Νότη Σφακιανάκη;

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε την κυβέρνηση όταν το πετρέλαιο ήταν ακριβό, ενώ τώρα που πέφτει η τιμή την καταγγέλλει. Αν η Λούκα είχε καρούλια, θα ήταν τρόλεϊ.

«Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη». (Ο Πετσάλνικος…)

Για να λέει ο Μάνος ότι η κρίση θα πλήξει και τον τουρισμό, κάτι παραπάνω ξέρει. Τόσες… βόλτες που έχει κάνει στα κόμματα…

Αν και τόσα χρόνια ο Στέφανος πάει κι έρχεται και… ποτέ δεν φθάνει. Χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού που απέτυχε παταγωδώς και νομίζει ότι έχει διαπρέψει!

Κυκλοφορεί και σε DVD ο

Αθέατος Κόσμος» του Χαρδαβέλλα. Το θέτουμε υπʼ όψιν της Αστυνομίας στην περίπτωση που οι ύποπτοι δεν ομολογούν και χρειάζονται κάτι πιο… δραστικό.

Στον ΣΥΝ «τσακώνονται» ποιος θα ελέγξει την εφημερίδα «Αυγή». Δηλαδή αν επρόκειτο για τους «Τάιμς», θα θρηνούσαμε θύματα;

«Καμπάνα» σε τρεις αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Για ποιον λόγο; Που δεν τον… έδειραν πολύ;

Υπάρχουν και οι… παράπλευρες απώλειες: Εκτός του ότι απεργούν οι εργαζόμενοι στο τραμ, μάθαμε ότι… υπάρχει στην Αθήνα τραμ.

Ένας στους πέντε Έλληνες ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ας δουν και την καλή πλευρά: Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία.

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής υπουργών, μετανάστευσής τους;


Σχολιάστε εδώ