Τραυματίστηκε σοβαρά ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοίλιαρης

Ένας εκλεκτός συνάδελφος δίνει μάχη για τη ζωή στο μακρινό Αφγανιστάν ύστερα από σοβαρό τραυματισμό. Πρόκειται για τον Γιώργο Κοίλιαρη, δημοσιογράφο της ΕΡΤ, πάντα πρώτο στη γραμμή του πυρός, που αυτήn τη φορά βρίσκονταν στο Αφγανιστάν συνοδεύοντας την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε ο Δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τζιπ όπου επέβαινε κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες ανετράπη με αποτέλεσμα ο άτυχος δημοσιογράφος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός του, με εντολή του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και σκέψη να σταλεί στρατιωτικό ελικόπτερο ώστε να τον παραλάβει. Όμως λόγω της σοβαρής κατάστασής του, αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στο σύγχρονο νοσοκομείο του Αμπού Ντάμπι, ειδικό στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και να υποβληθεί αμέσως σε εγχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, διότι είχε σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αναχώρησαν για το Αμπού Ντάμπι αρχίατρος του ΕΚΑΒ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κ. Λαμπράκος και Μιχαλέλης, καθώς και ένας συγγενής του.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στον συνάδελφο και φίλο Γιώργο Κοίλιαρη.


Σχολιάστε εδώ